Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoo12345

miesiączka

Polecane posty

dziewczyny! po ilu latach według was powinna sie wyregulować miesiączka? ja w listopadzie skończę dopiero 16 lat co prawda, ale we wakacje będzie 4 lata jak miesiączkuje. Nadal mam nieregularny okres, czy powinnam udać się do gina?

SleepingSun nieregularny znaczy że normalnie ma się miesiączke co np 27 dni a ja mam raz np po 15 dniach raz po dwóch miesiącach, raz po 25 dniach itp.

Gość Malina955
Jeżeli o to chodzi to ja mam 18 w tym raku miesiączkuje juz okolo 5 lat i nadal sie nic nie unormowało wiec nie wiem byc może jest to spowodowane tak jak w moim przypadku nadżerka lub jakimś innym cholerstwem idz najlepiej do gin:)

muszisz isc do ginekologa bo trudno powiedziec jaka jest przyczyna Twoich nieregularnych miesiaczek - ja mialam ten sam problem sporo lat i ginekolog powiedziala ze jestem zdrowa :) dodala ze bardzo duzo kobiet ma nieregularny okres i ze u nich dopiero po ciazy wszystko sie wyrownuje ja dostalam tab anty po ktorych wszystko wrocilo do normy :) ale musialam je brac conajmniej 2 lata zeby wszystko sie wyrownalo :) najszybciej przyczyna takich problemow sa hormony