Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiak952

boję się rozstępów

Polecane posty

Gość misiak952

co zrobić? mam juz kilka małych na piersiach a jestem dopiero w 6 miesiącu ciązy co zrobić by ich uniknąć? nie stac mnie na drogie kremy macie jakieś sprawdzone sposoby?

Gość MMM333
najwięcej chyba zależy od skóry, jedne smarują i mają inne wcale nie smarują i skóra piękna...

Gość misiak952
niby to zależy od genów, ale moja mama nie ma ani jednego po dwójce dzieci a ja już mam..

Gość kangurekk4
natluszczaj skore, jesli cie nie stac na drogie kremy to smaruj oliwą z oliwek 2-3 razy dziennie, powinno trochę pomoc

Gość zonaKraka
Sprawdzonych nie ma- albo się robią, albo nie, ja stawałam na głowie, nawilżałam skórę, smarowałam się i tanimi, i drogimi kremami i olejkami a biodra i uda mam jak zebra. A geny masz też po tacie, dziadkach itd więc to że mama nie miała nic nie pomoże. Jedyna rozsądna rada to starać się ograniczyć tycie, ale jak masz skłonność do rozstępów to nic właściwie nie zrobisz. Takie które już wyszły można smarować kremem na blizny jak zbledną, ale to potrwa.

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
Doradzcie najlepiej odchudzanie. A to pewnie kolejna z tych staraczek cieszaca sie 2 kreskami na tescie. A teraz widzi dopiero pierwszy minus ciazy...

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Ja byłam pewna, że mnie rozstępy nie dopadną, i przed ciążą i w ciąży dbałam o skórę, smarowałam oliwkami, masowałam, prysznic naprzemienny, a jak w 7 miesiącu wyskoczyły mi pierwsze rozstępy tak teraz pół roku po porodzie mam brzuch zaorany rozstępami, wstrętnymi, ciemnymi. Kostium kąpielowy dwuczęściowy niestety już nie dla mnie.