Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petuniaaa5

Ból głowy na początku ciąży ?

Polecane posty

Czy to jeden z objawów ciąży ? Słyszałam, ze wiele kobiet miewa na początku ciąży bóle głowy i są ona dość silne. miałyście bądź macie tak ?

Gość prinessaofpersia
Moze to migreny na tle hormonalnym?

Nie wiem ale za dwa tygodnie chę zrobić test a czytałam , że wiele kobiet właśnie tak ma a mi głowa po prostu pęka..

Gość prinessaofpersia
za dwa tygodnie dopiero? w terminie miesiaczki?

Nie bolała mnie głowa w ciąży ale za to po ciąży i karmieniu zaczęły mnie męczyć bóle głowy i okazało się że to migrena. Wcześniej nie wiedziałam co to ból głowy. Dół brzucha i ból piersi jest chyba takim podstawowym objawem wczesnej ciąży.

Lavazza, to dokładnie tak jak u mnie...po urodzeniu dziecka zaczeły mi sie migreny, koszmar tym bardziej ze przed ciaza miewalam sporadycznie lekkie bole glowy które przechodziły po 1 apapie:O a teraz szkoda gadac, w okresach nasilenia migren mam nawet 12-15 atakow w miesiacu

Mam nadzieję że to nie ciąża je wywołała, jak dotąd nie ma jednoznacznej odpowiedzi a chciałabym mieć jeszcze dziecko, nie wiem czy mi się nie pogorszy, i jak wtedy będę łagodzić ból? W ciąży nie wolno brać żadnych silnych środków :(

Ja miałam okropne bóle głowy do 3 ms , brałam apap, pozniej okazało sie,ze bole były spowodowane skokami ciesnienia

Gość miałam bóle głowy
na początku ciąży, ale tylko spowodowane intensywnymi zapachami, jak juz zaczęła mnie boleć głowa to przechodziło mi dopiero po drzemce

Karolciaaa24, Apap mi wcale nie pomagał więc nie brałam a Ibupromu podobno nie wolno :( , nic co by mi jako tako pomagało brać nie mogłam a i ciśnienie też miałam podwyższone i krwotoki z nosa często.