Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oponka_26

LASKĄ być - czyli moja droga do marzenia - start 27.02

Polecane posty

Koralikowa!! wiem co czujesz... Ja mam podobnie - jak nie iwdze efektow.. o które zresztą tak strasznie ciężko!! - zaraz trace motywacje... Dlatego ja preferuje nagle diety - kopenhaska, kapusciana - żeby efekty były natychmiastowe. Niestety potem efekt jojo często sprowadza mnie na początek odchudzania.. ale inaczej nie umiem :( Teraz staram się racjonalnie... ale efekty sa tak male ze mi co chwile motywacja spada.. No ale nie poddaje się!!- powoli sciezki się przetra i niemożliwe stanie się rutyna i codziennoscia -zdrowe odżywianie :) Mnie tucza słodycze!!! które jej po 18 :( ale no kurcze mama czasem taki ''atak'', ze nie umiem się powstrzymać :( Ale walcze z tym - wmawiam sobie ,ze to takie moje ''papierosy'' które musze rzucic ;) A ostatnio wymyslilam sobie, ze jak mam okropnego gloda ''slodyczowego'' to pykne osbie soku żurawinowego - taki mój ''Nikorekt'' ;)

Gość KabaNostra
Dziewczyny, to gdzie jesteśmy?

no wlasnie nie wiem... a to badzmy już tutaj! w ogole się nam skład posypal.. No trudno. Wiesz co KabaNostra poczytałam troszku o diecie 500kcal i chyba sobie zrobie 2 tyg do swiat... bo mi motywacja spada ze efekty sa takie minimalne.. Ja potrzebuje takieg ''wow'' ;)

hejka, jak tam w ten mroźny dzień? ja dziś malutko - 750 kcal. to nierozsądne jeść tak mało.

hej dziewczyny mnie dawno nie bylo ale wstyd bylo wczodzic zero efektów zero checi i tak do dzisiaj niema zadnego zapędu do tej diety miałam takie plany a tu szlak wszystko trafił

hej laski :D Koralikowa 750 to luksik! ja poczytałam ostatnio o diecie 500kcal - wiem strasznie mało ale te efekty sa naprawdę super... a jaj uz nie mma sily bak powolutku... chche szybko schudnąć a potem mogę się zajmować zdrowym odżywianiem ale teraz/dziś ja chce takiego napedu na 4 kola! czyli diety ekspresowej Myszka.. to mamy podobnie -ja totalnie bez motywacji ostatnimi czasy.. 2 dni super.. a potem brak motywacji... Jeszcze raz - z wieksza sila i motywacja sprobuje od poniedziałku - w nd mam urodizny wiec jutro male party.. wiec nie będę się zadreczac dieta jak ludzie będą się bawic a ja ...wegetować przy nich.. Tez się pobawię. a potem dam sobie prezent urodzinowy - nowa mnie z nowa sila :) I tak sobie postanawiam 1-2 kg na tydzień. bez szaleństw. ale stale efekty :)

hej, ja się mogę pochwalić. :3 waga wskazała -1kg, czyli 51kg. a jednak może opłaca się jeść malutko?

hej! No to gratulacje Koralikowa!! :D tak trzyac!! ja niestety odchudzanie odkładam do poniedziałku - jutro mam urodziny wiec trzeba troszku poswietowac ;)

Rozwiążę Twoje problemy nieskutecznego odchudzania. Skoro wiosna w tym roku zaskoczyła Cię to i Ty zaskocz wiosnę, -> Schudnij ZDROWO I TRWALE do lata ! Kontakt: Wyzwanie_na_odchudzanie@wp.pl lub pod nr telefonu 505 964 635 Czekam na tych którym znudziły się męczące diety i frustracja przy kolejnym efekcie jojo. Pozdrawiam

Witaj! Chcesz zmienić Swoje życie, swój wygląd? Napisz do Nas, a my poprowadzimy Cię do Twojego Celu! Jeżeli nie jesteś przekonany to wejdź do nas na stronę:www.dumadlaciala.pl To nic Cię nie kosztuje, a może jednak będziesz chciał skorzystać z Naszej porady ! Zmieniamy ludzi od zaraz! Czekam na Ciebie ! www.dumadlaciala.pl - Idealna Sylwetka.

Gość gość
Jeśli planujesz zrzucić zbędne kilogramy pamiętaj, że tylko jeśli będziesz robiła to z głową i zdrowo osiągniesz zadowalające i trwałe rezultaty. Dlatego polecam korzystanie z tabeli kalorii, gdzie znajdziesz nie tylko kaloryczność danych potraw, ale również dane o ilości białka, węglowodanów czy witamin, minerałów itd. http://www.iwoman.pl/zdrowie/diety/tabele-kaloryczne/