Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrykkk

Problem myslami

Polecane posty

Wtiam! Mam pewien problem ze soba a bardziej problem jest w mojej glowie. Jestem ze swoja dziewczyna juz 1,5 roku, mamy po 19 lat i w tym roku zaczelismy studia. Moj problem polega na tym ze ani przez chwile nie moge przestac o niej myslec, co chwile spogladam w telefon czy czasem nie napisala zastanawiam sie czy do niej napisac czy czasem drugi sms pod rzad to nie bedzie przesada... Przez to mam problem zeby skupic sie na jakiejs innej rzeczy. Jakies porady jak temu przeciwdzialac. Dodam ze bardzo dobrze nam sie uklada kochamy sie i dazymy sie zaufaniem. PRosze o odpowiedz

aaa i jest tez taki problem, ze nawet jak sie spotykamy co drugi dzien to itak mi jest malo ;(, wiem ze to glupie bo kazdemu powinno to wystarczyc a mi od razu po spotkaniu z nia, juz jej brakuje ...

Gość Skądś to pamiętam
będąc w Twoim wieku też nie rozstawałam się z telefonem , spotykaliśmy się codziennie i to było ciągle zbyt krótko. Takie są uroki młodzieńczej miłości.

Gość zła kobietaaa
To się naxywa miłosc...jesli ona równiez to odwzajemnia,i tez jej mało,to super.Uwazsj jednak bys nie przekroczył granicy i nie zaczął jej zadręczać tymi esami czy telefonami,bo to moze stac się dla niej męczące.Kazdy ma prawo do prywatnosci i bycia sam ze sobą czasami.Wiem co pisze,bo miałam taki sam problem,doszła do tego głupia zazdrosć i czepianie się o pierdoły.Dosłownie.Dziś pojawił sie znowu paskudny moralniak..ktoryś z kolei po takich akcjach,ale doszłam do tego,ze nie mam prawa tak naciskać i zamęczać.Wierze,ze zmienię się i swoje postępowanie..tylko obawiam się,ze jux jest za poźno...Cóz,źycie. A i nie zgodze sie,ze to młodziencza milosc....to moze spotkać kazdego w kazdym wieku.