Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milemnk

Hydrokolonoterapia Zielona Góra

Polecane posty

Gość Milemnk

Zastanawiam się nad zabiegiem hydrokolonoterapii. Jakie są efekty? Czy warto w coś takiego zainwestować? ważę 65 klio i chciałabym schudnąć około 5 kg. Zależy ma na poprawie samopoczucia i przemiany materii. Jakie są wasze wrażenia? Szukam jakiegoś dobrego gabinetu w Zielonej Górze. Zależy mi na dyskretnej i wyrozumiałej obsłudze. Wiadomo, że taki zabieg jest dosyć wstydliwy, więc to abrdzo ważne dla mnie

Gość Milemnk
A co ma z tym wspólnego szybki porost włosów? ... -.- Proszę tylko o poważne wypowiedzi...

Gość 9785
Co do Zielonej Góry to jest taki gabinet zajmujący się tym zabiegiem. Nazywa się bioColon Ośrodek odnowy biologicznej.

Gość flaming_P
Jestem zdania, że to inwestycja warta swojej ceny, bowiem wiele osób ma problemy z nadwagą, a mimo to nie potrafią sobie z nią poradzić w sposób indywidualny. Tutaj, w ośrodku, jak ktoś powyżej napisał, możesz liczyć na profesjonalną pomoc. Pomogą Ci nie tylko zrzucić wagę, poprawić sylwetkę, ale też ułożą odpowiednią dietę. Poza tym ten zabieg, z tego co wiem to eliminuje również zmęczenie i bóle głowy. Na pewno przynosi też inne korzyści, ale niestety nie mogę sobie teraz przypomnieć.

Gość zainteresowana bioColon
Czy ten gabinet ma jakąś stronkę internetową ? Podzieli się ktoś? Chodzi oczywiście o bioColon. chciałbym tam zajrzeć