Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastcia

Test ciążowy

Polecane posty

Gość Nastcia

Witam ,wczoraj zrobilam 2rozne testy ciazowe plytkowe w prawdzie po poludniu byl to 2gi dzien po spodziewanej miesiaczce oba wyszly negatywnie -moge spac spokojnie? dodam ze stostunek mial miejsce 2lutego a w zasadzie to pieszczoty oralne...ale i tak boje sie ze cos moglo sie stac mam sie o co obawiac? prosze o odpowiedzi.

Gość a ciebie raz na godzinę
po co drugi raz ten sam temat zakładasz????

Gość omomgomgooojjojki
mysle, ze mozesz byc spokojna, ale lepiej powtorz test za jakies 7 dni, wtedy mozesz miec pewnosc byl jakis stres? Choroby/infekcje? zazywalas jakies leki?

Gość Nastcia
bo tamten dodalam o zlej porze;] licze po prostu na wiecej odpowiedzi?

Gość Nastcia
Tak w zasadzie caly styczen chorowlam antybiotyki były ...a stres hmm teraz jest...

Gość endo głupi to ty jestes
no ale przez pieszczoty oralne zajsc w ciaze nie mozesz :)chlopak musi ci wsadzic siusiaka do siuski :)

Gość Nastcia
Niby tak ale zawsze mog jakos przeniesc sperme choc raczej nie bylo opcji bo sie jej skutecznie pozbylam;p

Gość omomgomgooojjojki
ojj kochana, wiec badz spokojna, ja ostatnio dwa tygodnie w lozku z angina i okres spoznil mi sie 3 TYGODNIE! dodatkowo stres, ze sie spoznia ;) powtorz za 5-7 dni i jesli wyjdzie negatywny to wina antybiotyku, organizm czesto tak przy nim reaguje! do tego jesli bralas duzo wit c to juz w ogole!

Gość kiskakiikk
ależ oczywiscie że mozesz byc w ciąży!! Wkoncu to bardzo realne ze dwa testy sie pomyliły, a plemniki moglaś przenieś po otarciu twarzy(bądz innego miejsca gdzie sie twoj chlopak spuscił), potem poszłaś siusiu i tą samą ręką wytarłas siusiaczke :) na 99% jestes w ciąży :) a tak serio-powodzenia w przyszlym miesiacu

Gość kiskakiikk
o boże ludzie czy wy umiecie czytać ??? NIE DOSZLO DO STOSUNKU ! TYLKO ORAl

Nie jestes w ciąży ja też nigdy testów nie robiłam rano i nigdy mnie nie oszukały. Dwa razy wyszły pozytywne i mam dwoje dzieci . Robiłam wiele razy bo mam nieregularne miesiączki, nigdy mnie nie zawiodły

Gość Nastcia
Dziekuje troche sie uspokoilam...:)

Gość Eliinas
jak możesz być w ciąży skoro nie uprawiałaś seksu? ...

Gość Nastcia
Już tlumaczylam ,ze boje sie ze mogl jakos sperme przeniesc ...choc raczej nie bo sie jej pozbylam...ze stresu juz rozne glupoty mi do glowy przychodza...

Gość Eliinas
jeśli by wziął palca w sperme i potem go włożył do twojej pochwy - to ok, byłoby to możliwe. ale sama sperma sobie nie lata w te i wewte :) spokojnie, nie zaciążyłaś