Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_46

Byłem dziś u psychologa szkolnego z córką

Polecane posty

Gość Facet_46
,,szszszszvvvvvvvvv jak twoja córka ma 17 lat to raczej matka powinna z nią chodzić do psychologa, bo niedługo skończy 18 a wtedy pewnie twoj siusiak nie da jej spokoju możesz z nią bo to nie twoja córka" Bo żona nie mogła zwolnić się z pracy. Nie mogę z nią być, bo jest moim pełnoprawnym dzieckiem, więc wyluzuj z głupimi tekstami. Nie są one na miejscu.

Matka... jest tylko jedna. :D A Ojców można mieć wielu? Ciekawa teoria. :D :D :D

Słuchajcie!!!! :) Musztrdka jak się oburza! Pewnie ciagle szuka starego i stąd jej przekonania :) Co za ciemnogród :)

Gość ewqeqwewqewq
psycholodzy szkolni to cwiercinteligenci, nei wiedziałeś tego??? Podobnioe jak większosc nauczycieli, tam pracują tylko odpady, co nie mają szanas na normalne etaty

14:58 [zgłoś do usunięcia] oleczka32 Słuchajcie!!!! Musztrdka jak się oburza! Pewnie ciagle szuka starego i stąd jej przekonania Co za ciemnogród X Nie musiałam szukać, w przeciwieństwie do Ciebie, jak widzę. :D Ilu Tatusiów udało Ci się odnaleźć? Stara ilu gachów miała? :D :D :D

a wiecie co, ojcem nie jest ten co zrobił ino ten co wychował

A dlaczego musztrdka piszesz z dużej litery "Ojcu " "Ojca" ? Wypierdalaj do lekcji gimbusie :) A żebyśmy cię tu więcej nie widzieli szmatławcu :)

Gość lekarz musztardy
Musztarda spokojnie. Nie pluj jadem. To ci szkodzi. Jak przyjdziesz na wizyte to zmienimy jeden lek.

Oleczka, ilu Ojców miałaś? Mamusia często zmienia tatusiów? :D :D :D

Gość lekarz musztardy
Musztarda moi drodzy wyszla na przepustke. Dostala nowe leki, ktore musza zadzialac, trzeba poczekac. To dziwny przypadek, naprawde, polepszylo sie, wypuscilismy ja, ale cos znow zaczela sie rzucac na Bogu ducha winnych ludzi.

Gość ajamysleze
autorze nie przejmuj się głupimi tekstami dzieci na forum ;) oczywiscie, że ojcem jest ten który wychował i kochał jak własne dziecko a nie ten co zapłodnił i zwiał mając je w dupie - do takiego człowieka nie powiedziałabym "tato"... a psycholog zachował się conajmniej niestosownie i też bym wyszła po takim tekście...

Raczej srać. Bo dupa mnie boli z takiego powodu, iż tak wiele dzieciaków nie ma Ojców, tylko przyszywanych Tatusiów. Masakra. 🖐️

Ktoś zaczernił mój nick. Musztarda przykro mi,że miałaś ,,trudne" dzieciństwo. Ja wiem,kim jestem dla moich dzieci i twoje głupie teksty nie robią na mnie wrażenia.

Gość boczek + szynka
Kochana musztardo! Nie martw się, kiedyś jeszcze schudniesz, wyładniejesz i wyjdziesz do ludzi jak normalny człowiek, jednak teraz musisz przeczekać ten okres przejściowy.

Gość a co sie stalo ??
Tez nie jestem biol matka mojej pasierbicy i wstawiam sie w szkole jak jest potrzeba A co twojej sie stalo ze byles z nia u psych. szkolnego??

Gość a co sie stalo ??
Ja meza corke wychowuje jakby to bylo moje dziecko, jak trzeba to skarce jak trzeba to nagrodze :)

no papa musztardeczko ty moja, słynąca z ponadprzeciętnej inteligencji krowo od zdziśka zza płotu :* mój mąż oferuje się zobić z ciebie tatar dla wszystkich kafeterianek.

Gość sukienka i co he
facet46-nie przejmuj sie. kochany jestes, ze sie na zaoapiekowales i oddales jej serce, co czyni Cie stuprocentowym ojcem. ❤️ glupia i bezdoswiadczenia ta baba;/ moze walnela gafe? niemniej jednak przydalby jej sie opieprz za brak profesjonalizmu. i opieprzyc rowniez po to , by nastepnym razem pomyslala i ugryzla sie w jezyk. w koncu za to sie placi taki jak ona. pozdrawiam cie cieplo!

16:07 [zgłoś do usunięcia] Facet_46. Ktoś zaczernił mój nick. Musztarda przykro mi,że miałaś ,,trudne" dzieciństwo. Ja wiem,kim jestem dla moich dzieci i twoje głupie teksty nie robią na mnie wrażenia. X Ja miałam trudne? :) Nie, miałam normalne dzieciństwo z Mamą i Tatą. Nie wychowywał mnie obcy gość.

Gość do musztarda
pewna jestes ze wychowywal cie twoj ojciec biologiczny a nie inny gosc? sorry ze facet ktorego nazywasz tata juz nie zyje, ale gdybym ja taka idiotke wychowal tez by mi sie pewnie odechcialo tego swiata. Facet_46, sugeruje zgloszenie skargi na pania psycholog do dyrekcji. to nie do niej nalezy komentowanie w taki sposob.

Gość lekarz psychiatra musztardy
Musztarda to ciężko chora osoba, proszę mieć to na uwadze. Miejcie litość dla niej. Duzo pracy wlozyliśmy z załym zespołem lekarzy by wyszła na przepustkę po trzech latach w pokoju bez klamek. To co tu widzicie to lata trudnego leczenia. Bylo znacznie gorzej, zapewniam was, do tego stopnia gorzej, ze jej tatuś musial odejsc z tego swiata.

Gość chłopak musztardy
Poznałem musztarde pod monopolowym jak pila wino w musztardowce, stad sie wziela jej ksywa musztarda. To fajna dziewczyna, lubi se wypic i ja tysz. Leczy sie ale jest ok zwlaszcza gdy leki zapija winem. Kocham jom i mam zamiar miec z niom syna.

Gość chłopak musztardy
W sumie to ona ma juz syna i corke, syn jest Kazika a corka, Mariana, ja tysz chce miec z niom syna. Potem jest w kolejce Rychu on chce miec z niom syna pilkarza.

Gość milusia olusia pizdusia :)
ojcem jest nie ten co srobil a ten co wychowal !!!!!! - na tym forum sa straszne zjeby nawet nie da sie spokojnie pogadac. Corka wiedziala ze nie jestes ojcem ? jezeli nie masz prawo zglosic sie do dyrektora szkoly lub innej osoby ktora jest nad nia. to jest nie profesionalne podejscie do sprawy ! na twoim miejscu zjechalabym ja i powiedziala ze to jest akorat jej najmniejszy interes !

Gość kretynkotymusztarda
ojciec cie chyba posuwal musztarda