Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzczkaaa

co dziś zeżarłam, a nie powinnam

Polecane posty

Gość odchudzaczkaaa
No nie ciasto, ale smaruje nim a druty i składam i kroję w kostkę, mąż i dzieci je uwielbiają :D:D:D oni szczypiorku moje dzieci jedzą obiady, śniadania, kolacje, słodycze mąż tak samo i są szczupli. Tylko mnie tak matka natura pokarała:O:O:O

Gość odchudzaczkaaa
*andruty

Gość odchudzaczkaaa
Wczoraj wszamałam: 2 kromki chleba ze śledziem w pomidorach 3 ziemniaki z sosem pieczarkowym 2 żelki a potem u znajomych: sałatkę gyros sałatkę z ananasem, kukurydzą i selerem i nie wiem z czym jeszcze 3 lampki wina półsłodkiego czerwonego. Więcej grzechów nie pamiętam...

Gość kjhjgdxz
a ja dzis nawet sie trzymalam to sobie upieklam pizzerinki i zjadlam 1 ale nie wiem czemu one mi wychodza takie twarde a robie wg przepisu

Gość LDNMXLx
a ja dziś: * jogurt danone z ziarnami * 3 paski białej czekolady z orzechami " z okienkiem" * pół bułki pszennej z twarogiem z rzodkiewką "president" * druga połówka z delmą i 1 plaster sera żółtego woda, kawa bez cukru, herbata pu-erh tyle na dziś (już mam nadzieję nic nie zjeść) z ćwiczeń 1 h 30 min stepperu

Gość LDNMXLx
z reguły rano mam zawsze ochotę na słodkie stąd te 3 paski czekolady białej

Gość a autorka nawet miesiaca
a gdzie obiad? te paski czekolady??

Gość odchudzaczkaaa
A ja dziś zjadłam: 2 kromki chleba z serem żółtym jabłko pomarańcza frytki mała porcyjka 3 kotleciki drobiowe panierowane w bułce tartej z otrębami 2 ptasie mleczka milka jogurt naturalny activia mała miseczka budyniu waniliowego kawa z mlekiem, 2 herbaty 4xslim, woda. A tera, od pół godz siedzę na kibelku bo mnie czyści :O

Gość do odchudzaczki
Przestan zyc po to aby jesc! Jedz tylko po to aby zyc!! Twoje cialo zasluguje na szacunek. Nie traktuj go jak kosza na smieci. Naprawde zycze powodzenia bo sama walcze z podobnym problemem i wiem jak jest ciezko... Staram sie znalesc motywacje i te slowa powyzej dodaja mi sily. Moj problem polega na tym, ze jesli zjem "za duzo", nawet jedna mala rzecz....to wtedy karam sama siebie przez wlasnie obzeraniem sie. Nie potrafie powiedziec STOP. Pozdrawiam i zycze wszystkim wytrwalosci!