Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna reklamacja ...

Reklamacja kurtki reserved

Polecane posty

Witam. Przed zimą zakupiłem w danym sklepie kurtkę puchową. Suwak od początku trochę dziwnie działał ale myslalem ze dlatego ze to jest plastikowy taki. Po pewnym czasie suwak zaczął tak jakby u góry kurtki zdzierać ząbki zamka ... z tygodnia na tydzień było gorzej ... ostatnimi czasy suwak nie dopinał zamka ... gdzie nie gdzie zamykał a gdzie nie gdzie były luki ... a dzisiaj całkowicie mi odpadł suwak od kurtki(znalazlem go na ziemi) Czy to podlega reklamacji ? w koncu nie moge uzywac kurtki wiec moim zdaniem tak ... suwak nie byl szarpany ani zamykany na sile ... kurtka kupiona 01.11.12 ile ma się na reklamację czasu ? jest to materiał taki, że nie da rady wymienić całego zamka, bo to taki ''foliowy'' materiał ... z resztą czemu mam płacić za coś co oni źle wyprodukowali ?! podlega to gwarancji ? mieliście podobne sytuacje ?!

Gość rfgggghgh
zanies do naprawy gdzies

a czemu ja mam płacić ? skoro to jest wada producenta ?

odświeżam

Gość dhdjdjdjxjd
Boże jaka nedza z ciebie. Fajnie kupić kurtkę ponosić zima a jak ciepło w dupe się robi na świecie to oddać do sklepu. Każdy by tak chciał .

naucz sie pizdo czystac ze zrozumieniem, od poczatku dziwnie chodzil. i chuj ci w dupe skoro nie czytasz tylko krytykujesz

no i sory jakby bylo wszystko dobrze to kurtka by sie nie rozpierdolila po 4 miesiącach noszenia sporadycznego.

Gość nie rozumiem takich ludzi
Moim zdaniem to jak najbardziej podlega gwarancji. Idź do sklepu i walcz o swoje. Jednak z doświadczenia Ci powiem, że bardzo trudno jest odzyskać pieniądze lub dostać nową/naprawioną rzecz. Zapewne powiedzą Ci, że źle użytkowałeś kurtkę i to Twoja wina, lub co gorsza powiedzą, że takie coś nie podlega reklamacji. To niestety ich stała śpiewka...

Gość reklamacja 7768
masz na to chyba 2 lata więc leć spokojnie Ci przyjmą reklamację - wiem bo kiedyś pracowałam w sklepie odzieżowym :)

Gość juhuuuu
Nie zaszkodzi sprobowac. Idz i zapytaj, a jak powiedza ze nie podlega reklamacji to lamia prawo. Ogladalam program "wiem co jem. Wiem co kupuje" na TVN style i tam mowili o prawach konsumenta, ze zawsze da sie cos zwrocic, nawet u akwizytora. Wiec moze zobacz sobie powtorki tego programu a potem sio do sklepu ii walcz o swoje :D