Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemjaki

ona wtedy kiedy tylko potrzebuje

Polecane posty

Gość nie wiemjaki

Moze i mam w krwi pare promili ale to co zauwazam w swojej 'partnerce' zauwazam nawet na trzezwo. myslalem ze jest jak do rany przyloz. na wszystko. ale to g***** prawda. jak ma jakies problemy to jak jestem przy niej to sama sie do mnie przytula, lize sie, pokazuje jak jej zle i potrzebuje, nawet zada uwagi. gdy tomija i ma dobre dni awie ze mam problemy i borykam sie z roznymi sytuacjami ona traktuje to jak nija. gdy chce o cos spytac z mojego zycie pyta sie tylko poniewaz ma jakas korzysc z tego. to jest frustrujace. czuje sie nie jak w zwiazku ale w obowiazku byc z nia. na poczatku bylo inaczej. nie widzialem nic oprocz jej. seks mnie zaslepil. potem zaczelo sie pomiedzy nami cos dziac i teraz widze wiele niedoskonalosc z ktorymi nie moge podolac. A to chyba nie jest milosc? Mam nadzieje

Gość Aldoona
Może uczucie powoli wygasa?:)

Gość Aldoona
Powiem Ci jedno kobiety to trudne stowrzenia;) Ale porozmawiaj z nią szczerze powiedz jej co czujesz czego sie obawiasz;)Każdy związek przechodzi kiedyś kryzys:) Ale wazna jest rozmowa...

Gość nie wiemjaki
Aldooona. Sek w tym wszystkim malutka jest taki ze ja z nia rozmawiam szczerze. ona zada ode mnie szczerosci. Ale chyba moj charakter jest spier***y. wiem ze lubi flirtowac. zadzwonilem dzis do niej a ona ze niemoze rozmawiac bo pan x sasiad jest z nia wiec czy moze ona do mnie zadzwonic potem? Co zrobilabys na jej miejscu-skonczylabys rozmowe ze mna do cna czy odlozyla sluchawke i poszla do sasiada?

Gość nie wiemjaki
Aldoona. co masz na mysli piszac ze uczucie powoli wygasa?