Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

hej mamy czy chodzicie na vacu fit???

Polecane posty

hej zpaisałam sie w tym tyg na vacu fit i chce zgubic 5 kg i pozbyc sie boczkow;) czy ktoras mama chodzi na to moze?? sa jakies rezultaty?:) pozdrawiam:)

Gość Dominiczka 1990
vacu jest dobre jeśli chodzisz regularnie, pomaga z celulitem, ale ogolnie wedslug mnie musisz oprocz vacu zmienic nawyki zywieniowe pic wode itd..efekty zobaczysz juz po miesiacu, gora dwa! a w jakim miescie chodzisz tak z ciekawosci? najlepiej wybrac sieciowe silownie tam maja dobre nowoczesne sprzety

wykorzystałam przed rokiem karnet na 10 zabiegów zgubiłam moze jakies dwa kilogramy ale specjalnie nie chodzilo mi o chudnięcie skora bardziej jędrna,cellulit jakby mniejszy ale.....po ok 3 miesiacach szok skora jakby przeorana rozstepami,mniej jędrna wrrr,z tego co wyczytalam na forum wiele kobiet podaje to za efekt uboczny niestety

hej dzieki za odp , jestem z krakowa chodze do platinium maja podobno dobry sprzet;) jedno wejscie na 30 min 10 zł , karnet 190 open. byłam w poniedzialek dzis i zapisalam sie na piatek:) pije bardzo duzo wody , ograniczylam slodycze i jedzenie :) mam nadzieje ze cos pomoze a o rozstepach nie slyszalam .. hmm..

Gość Dominiczka 1990
ja tez nie slyszalam nic takiego...spoko, pewnie przed wakacjami sie bierzeszzeby miec co wystawic na plaży :-)

mam 3 letniego synka i tak naprawde zaczynalam sie zabierac z siebie tuz po porodzie ale jakos chceci nie bylo;) a teraz sie zmusilam zeby wlasnie na wakcje wskoczyc w jakies fajne szorty:P i zeby sie lepiej poczuc noi dla meza oczywiscie ;)

każdy organizm reaguje inaczej niestety,,, ogólnie urzadzenia same w sobie bardzo fajne i dające szybkie efekty

chciałabym po miesiacu zobaczyc efekty;)