Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowan;aa

fotomodeling a chlopak

Polecane posty

Gość zdezorientowan;aa

odkoad pamietam lubilam gdy ktos robil mi zdjecia. profesjonalnie robila to tylko moja ciotka i nauczyciele ze szkoly fotografi ( mozna dodac niby jeszcze do tego jej uczniow) ale rok temu gdy poznalam chlopaka jakos przestalam dazyc do tego by cos zrobic. dzis zalozylam konto na maxmodels w 3 godziny mialam 20 zaproszen na sesje zarowno od amatorow jak i agencji. bardzo chcialabym wziac w nich udzial chodz w jednej nawet zeby sprawdzic sie w kontakcie z kim obcym. odrazu dodam ze jasno zaznaczylam tam ze nie zgadzam sie na wyzywajace zdjecia. niestety moj chlopak kompletnie tego nie rozumie i kategorycznie zabronil mi tego. rozumiem jeszcze ze nie zgadza sie na sesje w innym miescie ale u nas ... czy ja jestem jakas nienormalna ?

Gość zdezorientowan;aa
nikt nie potrafi mi podpowiedziec jak go przekonac ???

Gość jestemjakajestemnoico
a to twoj chlopak,czy wlascieciel???dziewczyno ogarnij sie i nie daj sobie nic narzucac. mowi ci to doswiadczona kobieta,matka slicznej corki ktora rowniez bierze udzial w sesjach. jej chlopak tez sie sprxzeciwial,ale sie mu postawila. przeciez nie ma w ty nic zlego.