Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defrfrfr

moja znajoma wszystko wie na 100% jak taki typ człowieka sie nazywa?

Polecane posty

Gość defrfrfr

dosłownie wszystko,przewidziała,ze corka jej znajomego bedzie cytuje'na 100% "bedzie alkoholiczka skoro mama i tata piją,jak mozna tak skreslac kogos???jak mozna byc pewnym czegos na 100%??czegos co nie jest udowodnione !!

Gość BAL ALLADYNA
osoba z wybujałym ego

Gość pod gorka
taki typ to zarozumialec

Gość mowcie mi wiecej
jak jeszcze?>??:)_

Gość djddeueueueywtyq
Wróżka Semira

Gość MalaMi33345
jest zadufana i przemądrzała

Gość 3r443tr
ja wiele rzeczy przepowiedzialam, to po prostu umiejetnosc kojarzenia faktow a jesli chodzi o alkoholikow to zazwyczaj takie osoby z takiej rodziny s apodatne na alkoholizm bo go sie tez w genach dziedziczy

Gość wdvfa
zaatakuj ja jej bronia. jak ma w rodzinie bezrobotnego powiedz zejej dzieci bankowo beda bezrobotne i beda spaly naulicy bo przeciez w rodzinie takiego maja. albo jak maja garbata babcie to ze dzieic tez beda garbate ... :)

Gość Pani Czkawka po randce
ma po prostu doswiadczenie zyciowe i tyle

Gość 3r443tr
alez wymyslila buahaha , laska po prostu kojarzy fakty i dobrze rpawi bo na 100 ta laska bedzie alkoholem , nie od razu ale gdy pojawi sie jakis problem w jej zyciu to pewne ze siegnie po alkohol

Gość uhum uhum
jesli chodzi o alkoholikow to zazwyczaj takie osoby z takiej rodziny s apodatne na alkoholizm bo go sie tez w genach dziedziczy gówno prowda.

Gość MalaMi33345
"zaatakuj ja jej bronia. jak ma w rodzinie bezrobotnego powiedz zejej dzieci bankowo beda bezrobotne i beda spaly naulicy bo przeciez w rodzinie takiego maja. albo jak maja garbata babcie to ze dzieic tez beda garbate ..." x bez sensu. Po co ma schodzić do jej poziomu? Takich ludzi lepiej ignorować, bo i tak nic do nich nie dociera, a jedynie autorka zrobi z siebie idiotkę.

Gość takiego człowieka
nazywa się - głupio-mądry

Gość MalaMi33345
"jesli chodzi o alkoholikow to zazwyczaj takie osoby z takiej rodziny s apodatne na alkoholizm bo go sie tez w genach dziedziczy gówno prowda.' x Zgadzam się. Znam chłopaka z rodziny alkoholików, skończył studia na Politechnice i w ogóle nie pije alkoholu. Właśnie dzięki temu jest tak zrażony do alkoholu, bo w takie rodzinie dorastał.

Gość dobra nowina
tak jak corka kominiarzy tez kominiarzem ? buhaa ha

Gość dgfhjkuo8o
a ja znam wiele rodzin alkoholikow gdzie dzieci popadaly w alkoholizm, i to nie ejdna rodzinka tylko wiele!!

Gość dgfhjkuo8o
a bycie kominiarzem jest uwarunkowane genetycznie ?? myslalem ze czlowiek sam sobie zawod wybiera tepoki. Porównania macie jak chuj. buahah Debile jedne alkoholizm tez jest w genach douczcie sie, do szkoly w ogole wracajcie

Gość do poprzednik
alkoholizm nie jest w zadnych genach?myslisz ze geny sie upijaja i dna jest pijane i pijane dna dziedziczy dziecko?debil

Gość do poprzednik
trzeba mieć łeb żeby takie bzdury wymyśleć. Lubię wypić, nie powiem, ale u mnie ilością i częstością picia steruje ROZUM a nie jakiś gupi gen.