Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuta z Warszawy

Bogaty + Biedna = ?

Polecane posty

Gość Niuta z Warszawy

2 rozne swiaty Zupelnie inne zycie Inne marzenia Czy moze sie udac?

Gość Kasia1990,,
Hmm to jak sie poznaliscie jak z 2 swiatow jestescie?

Gość Niuta z Warszawy
Przypadek: centrum handlowe

Gość sponsor + biedna
Owszem.

A jaki w tym problem? ;) CIesz się, że poznałaś takiego faceta.

Gość Niuta z Warszawy
Nie wiem czy sie mam cieszyc czy nie, glupio mi. Ja mieszkam w starym bloku pod Warszawa a on mieszka w willi pod Warszawa. Co rok jezdzi na wakacje do Hiszpanii, Wloch, Francji..a jak ja nad morze pojade Polskie to jest super. Mam czasami problemy finansowe a on ma chyba nadmiar pieniedzy. Zaprosil mnie do restauracji to az sie glupio czulam, no sama niewiem

Gość Niuta z Warszawy
Ja marze zeby miec prace po studiach, zeby zarabiac nawet te 2k! A on? on tyle na benzyne do samochody miesiecznie wydaje..

Gość Niuta z Warszawy
w ogole co jego rodzice na to? jak on zaraguja na moja rodzine jak przyjdzie do mnie? mam setki takich mysli

Gość lslslsls
dziewczyno, mam ta sama sytuacje. ja od zawsze w bloku. w wakacje przeprowadzam sie do 150m szeregowca. ciesze sie, bo to innosc I imitacja domu. on? syn milionerow.. dom 600m. ja jezdze tico, on dobrym fordem. oboje mamy 20 lat. na poczatku wstydzilam sie, bo pochodze z przecietnej rodziny ale w porownaniu do niego to jestem biedakiem.. jestesmy razem raptem 2 mce, a on juz powiedzial mi ze kocha. przychodzi juz do mojego mieszkania, ja do jego domu. jego rodzice mnie uwielbiaja. nic nie ukrywam przed nim, nimi. jestem jaka jestem I nie zmienie sie I statusu finansowego. na szczescie nie sa to ludzie obludni, nie oceniaja po kasie. poza tym wiedza, ze nie jestem suka na siano :) MOZE SIE UDAC!!! powodzenia :)