Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat dzikiej roży

O czym swiadczą te słowa ?Pytanie do inteligętnych ludzi.

Polecane posty

Gość kwiat dzikiej roży

Liczy się tu i teraz , Nie ważne co było . Jeśli pozostał błąd, To trzeba go naprawić, Iść dalej ze zdobytą wiedzą, Pełnym krokiem pełną piersią z miłością i nadzieją Nie oczekując na wiele, zdobywając cele. Czekam na opinię i dziękuje .

poprostu optymistyczny wiersz by nabrac wiatru w skrzydla..

te słowa świadczą o tym, że szukasz wydawcy dla swojej poezji, która przez pryzmat osobistych doświadczeń wydaje Ci sie wielce natchniona...Bo być moze jest. Nie jestem krytykiem literackim:P

Gość moja opinia jest taka
że tekst jest grafomański, a w tytule wątku walnęłaś byka.

Gość ynteligĘtna inaczej
Moze spójrz wpierw na siebie co?Byk jak byk w tytule.

Gość dokladnie...
popieram...wymagając inteligencji od innych należy na początek znaleźć ją u siebie..... a wiersz? totalna bzdura.... jak sie idzie przez zycie niewiele oczekując, to jak mozna zdobywac cele?......nalezy oczekiwac wiele i walczyć o wiele

dzień dobry ! :) l Nie w tym rzecz abym próbował zająć miejsce wśród inteligentnych ludzi. Zaciekawila mne Kwiat dzikiej róży. Pasjonują mnie wszystkie róże , dzikie również. Dla autorki zostawię tradycyjną 🌻 oczywiście czerwoną ;) l miłego dnia wszystkim :) l l

dzień dobry ! :) l Nie w tym rzecz abym próbował zająć miejsce wśród inteligentnych ludzi. Zaciekawila mne Kwiat dzikiej róży. Pasjonują mnie wszystkie róże , dzikie również. Dla autorki zostawię tradycyjną 🌻 oczywiście czerwoną ;) l miłego dnia wszystkim :) l l

Gość kwiat dzikiej roży
Saam ;) dziękuję .Ja uwielbiam wszystkie kwiaty a najbardziej róże, dzikie róże . Pozdrawiam ;)

Szukaj polonisty i wielbiciela bezużytecznych wierszyków, ludzie inteligentni nie przejmują się takim dziadostwem. Te słowa świadczą o dnie emocjonalnym piszącego.

Moim zdaniem każdą garść słów dotycząca uczuć można interpretować na rożne sposoby. Dużo zależy od stanu ducha czytajacego a przede wszystkim od tego jakiego rodzaju nić łączy autora i osobe której dedykowane są słowa. l Kwiat dzikiej róży :) zgadzam się z Tobą. Często przechodzimy obok kwitnącego krzewu dzikiej róży nie zwrzcając uwagi na jego delikatne kwiaty. A przecież są piękne. l http://x.garnek.pl/ga7903/fa913875f7364ba9912812a3/kwiat_dzikiej_rozy.jpg l pozdrawiam :) l l

Gość xbd
Chyba jakaś inteligĘtna osoba pyta :D :D :D

Gość my name is Nadia
nie wazne co było kiedyś, nie zyj przeszłosci, najwazniejsz co jest teraz, czlowiek zbobywa doswiadczenia, uczy sie na błędach