Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elffikowaaa

nie mam już siły do tych chorób....błędne koło !

Polecane posty

Gość bc kchs
26 stopini w domu...hmm..współczuję Twojemu dziecku idiotko

Gość elffikowaaa
najpierw naucz sie czytać idiotko :o myslalam o neosine ale ja juz w nic nie wierze :( wzial dopiero 2 antybiotyk w odstepie 2 tygodniowym martwie sie bo pokazuje ze boli go brzuszek :( narazie od 19 brak kup i wymiotow ... prywatnie tez byłąm ale lekarz stwierdzil ze to kaszel alergiczny :o mlody pobral leki i nadal choroby są :o

Gość 'askd'alsk
a tą smecte to lekarz ci zlecił ?? jak tak to zmien lekarza, smecta przy wymiotach... jezuuuu!!!

Gość i jeszcze jedno.......
Neosine to tzw "zestaw startowy" w poczatkach infekcji, a nie w infekcjach nawracajacych.

Gość i jeszcze jedno.......
jakie antybiotyki brało Twoje dziecko? Jakie w ogole miałas zlecone leczenie przy zapaleniu oskrzeli/płuc?

Gość elffikowaaa
Ludzie ja juz mam dość :( moje dziecko zakatorze dzisiaj :( i zawsze od tego sie zaczynalo :( antybiotyk przestal brac w niedziele :( co jest grane ??????? to jakies fatum ! to żarty...to nie możliwe :( skąd??? co ja mam z nim robic??? nawet nie wybieram sie do pediatry po kolejne wirusy :( jak znowu zacznie kaszlec po tym katarze to strzele sobie w łeb :( poki co dalam biogaje, tran, hometousss na chrype, lipomal i coz moge zrobic wiecej :( jestem załamana :(

Gość elffikowaaa
*zakatarzone