Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta T.

Do tych, ktorzy krytykuja Polakow

Polecane posty

"same jestescie z Polski, a tak plujecie na ten kraj, ze niby (cytuje): 'biedne panstewko w Europie Wschodniej" Rozumiem, ze jakbym napisala, ze jestesmy bogatym panstwem w centralnej Europie poczulabys sie lepiej? I bardziej dowartosciowana? ;) xx xx "Tak pisze o swoim kraju pewna forumowiczka o nicku Azjatycka Pani. A sama pochodzi z Polski. Czyzby jakis kompleks nizszosci?" Kochana, ja kompleksow nie mam zadnych. Dlatego nie zakladam miedzy innymi tematow o zonach cudzoziemcow, o "bogatej Polsce" i o tym kto co napisal na tym forum. Ale oczywiscie rozumiem, ze ty czujesz potrzebe napisania o mnie o do mnie. Nie jestes pierwsza i nie ostatnia, wiec wybaczam ;) xx xx "No jak mozna wypominac komus, ze jest z biednego panstwa w Europie Wschodniej podczas gdy samemu jest sie z tego kraju." x Tylko, ze ja nie obrzucam blotem i nie nazywam kazdego kraju poza Europa od "biednych slumsow". Taka jest mentalnosc elity intelektualnej tego forum. Jak ktos mieszka poza Europa, to na bank mieszka w biednym kraju, w chatce Puchatka i ma meza tyrana ;) Wiec warto wtedy takiej osobce przypomniec skad pochodzi. A pochodzi z biednego panstwa we wschodniej Europie. Tak jak wspomnialas wczesniej, autorko ;) xx xx xx "Poza tym nigdy nie zamienilabym mojego meza na zadnego innego, jest bardzo troskliwy, zaradny ale nie zadna ciota, potrafi byc stanowczy." x No to tak samo jak ja. High five ;) xx xx "Nigdy nie zwiazalabym sie z zadnym Pakistanczykiem czy Hindusem czy czarnoskorym albo jakims Arabem." x Ja np. nigdy nie zwiazalabym sie z muzulmaninem. Ale nie czuje potrzeby by o tym zakladac temat. A i rowniez osoby w takich zwiazkach mi nie przeszkadzaja, bo zostalam wychowana tak, aby nie wtracac sie w czyjes zycie. ;) xx xx "I to nie dlatego, ze nie znam ich kultury, bo doskonale znam" x Zapewniam cie zlotko, ze nie znasz. Tobie sie jedynie wydaje, ze znasz. ;) xx xx "Mamy duzo znajomych, kilku z tych wyzej wymienionych maz zatrudnia." x Ja z kolei znam kilku Polakow w UK pracujacych dla tzw. "ciapatych" (ulubione slowo naszych rasistek). Pracuja dla nich a za plecami obgaduja i wysmiewaja z koloru skory. Dobre nie? Jak to mowia, Polak potrafi ;) xx xx "Nie rozumiem dlaczego obrazacie kobiety, ze skoro mieszkaja w Wielkiej brytanii to od razu wykonuja prace jak sprzatanie czy mycie naczyn czy czyszczenie toalet." Zlotko, kto tu mowi o obrazaniu? Tu sie jedynie stwierdza fakty, ktore jakos dziwnie cie draznia ;) xx xx "Mam kolezanki, ktore pracuja miedzy innymi w banku, job centre, na roznych stanowiskach. Maz ma kolegow architektow, inzynierow budownictwa" x Szkoda, ze podpierasz sie jedynie rzekomymi "znajomosciami". Zwlaszcza tymi mezowymi znajomosciami ;) xx xx "Nie rozumiem tej calej nagonki na Polakow w Wielkiej Brytanii." x Sporo rzeczy nie rozumiesz. To akurat widac. ;)

"nienawidzi wszystkich za swoje przesrane zycie, bidulka" x Oczywiscie, ze tak! Moje zycie jest biedne. Szczegolnie wtedy jak maz tyran nie pozwala mi wyjsc z domu, bije mnie i nie kaze mi chodzic do pracy na ten skosny zmywak ;) xx xx "Swoje frustracje odreagowuja wyzywajac sie na innych." To jest ich miejsce na odreagowanie frustracji. Moze to i lepiej. Przynajmniej dziecku sie nie oberwie od porywczej mamusi ;) xx xx "Czyli Polacy sa rasistami w stosunku do samych siebie, tak z tego by wynikalo" x Polacy sa rasistami wobec kazdej nacji. Jak widac komuna juz dawno upadla, ale w rozumkach Polakow jest jeszcze gleboko zakorzeniona. Cos jak lata 60. w Wlk. Brytanii. xx xx "jesli chodzi o azjatycka to wkurza mnie jej cytowanie wklejanie i kopiowanie ale oprocz tego jest ona jedna z nielicznych ktora ma cos do powiedzenia i ktora przede wszystkim nikogo nie obraza tak jak cala reszta tej holoty" x Kochana, cytowanie to prawidlowa forma wypowiedzi na forum. Tak jest na kazdych innych forach. I oczywiscie zaraz zleci sie cala masa moich adoratorek i jasno ci powiedza, ze to wlasnie ja wszytskich obrazam. ;) Przeciez musza sie poczuc lepiej co nie? ;) xx xx "Jolanta T nie trzeba używać obraźliwych słów, żeby komuś ubliżyć i bez tego się da." x Absolutnie sie zgadzam. XX XX "Jestesmy na szarym koncu wraz z Rumunia i Bulgaria. Az tak bardzo boli cie ten fakt?" x No cos ty! To nieprawda, powie ci autorka. Przeciez Polska to bardzo bogaty i szeroko rozwiniety kraj. WIdac to oczywiscie po wpisach forumowej elity ;)

" patka nie broń siebie i tak wszyscy wiedzą że to Ty Azjatycka" x Przeciez ustalilysmy juz wczesniej, ze ja przejelam wszystkie nicki na tym forum. De facto, to ja zalozylam ten temat i pisze sama o sobie. Lubie debetowac sama ze soba. Zwlaszcza jak jestem na tym slynnym zmywaku ;) xx xx "przestancie, przeciez patka to tink we wlasnej osobie styl pisania i brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem od razu ja wydaly" x Widze, ze dziewuszki same sie nie moga zdecydowac kto jest kim. Moze jakas walke na poduszki zorganizujecie? ;) xx xx "Nie wiem czy zauwazylas, ze Ci najbardziej bluzgajacy maja nikla znajomosc ortografii i czytania ze zrozumieniem." x Dokladnie, zgadzam sie. Tez zauwazylam, ze naczelne rasistki nie moga sie pochwalic piekna polszczyzna. Nie dziwi mnie to zupelnie ;) xx xx "Nie mam zadnych kompleksow, przeciez juz napisalam, ze kompleks nizszosci maja chyba te osoby, ktore bezustannie probuja ponizyc swoj narod w oczach innych" xx Jednak masz. :) Boli cie to, ze Polska jest biednym krajem we wschodniej Europie. A ty myslalas, ze pochodzisz z Hameryki jakiejs czy co? ;) xx xx "Patka to Azjatycka, która zaraz pojawi się na czarno i zacznie ściemniać, że dopiero co weszła na ten temat." x Spokojnie. Twoja pancia juz jest na forum, wiec mozesz odetchnac i rozklapcioche rozluznic. ;) xx xx "bo tutaj jak nie lubisz ciapatych i nie przyklasniesz ciapackim dziewojom to bedziesz wyzywana od rasistek" x Nie lubic kogos - tzn. nie tolerowac - mozna, ale z uprzednim wyjasnieniem swoje tezy. I oczywiscie mozna swoje zdanie wyrazic w kulturalny sposob, czego ty zlociutka niestety nie potrafisz ;) xx xx " znowu temat gdzie dziewczyny ciapakow będą wylewa jad na żonę polaka" x Poki co wiecej jest tematow, w ktorych dziewczyny/kochanki tzw. Polakow wylewaja jad na zony tych "ciapakow". Ciekawe dlaczego tak sie dzieje, co? ;) xx xx

"sa fora specjalnie dla zon, kochanek i naloznic wszelkiej masci smoluchow - pakoli, hindusow, arabow i reszty. Moga sobie tam te wszystkie poddane swoich panow i wladcow pisac i przekrzykiwac sie" x Autorka chciala kulturalnej dyskusji, ale przyciagnela jak magnes nasza forumowa elite i nici z tego ;) xx xx "czyj wladca lepszy - czy ten co pozwala isc do lekarza, kiedy zona chora, czy ten, ktory herbate zrobi, kiedy zone boli zoladek czy tez ten, ktory nie pije i nie bije." x Rozumiem, ze twoj wladca nie robi ci herbaty, nie intersuje sie jak w bolu dojdziesz do lekarza oraz pije wodeczke i piwsko namietnie przy tym krzyczac : Kobieto, podaj mi obiad! Fajne masz zycie. Ale kto co tam lubi. Nie wnikam ;) xx xx "Dla bialej kobiety zwiazanej z bialym mezczyzna jest to smniesze wiec budzi smiech. A niunki ciapakow poczucia humoru juz nie maja, skutecznie im to z lebkow wybito Wiec niech kazdy siedzi gdzie jego miejsce. Biale z bialymi, ciaploki z ciapolkami" xx Kochanienka, jesli cos tu jest smieszne to ty i twoje nazistowskie podejcie do zycia. Oczywiscie sadze, ze taka nazistka moze sie zwiazac jedynie z nazista, zeby sobie ladna pare razem tworzyli i wspolnie na forum kafeterii siedzieli, namietnie przy tym wypisujac rasistowskie bzdury. Super zycie, nie ma co ;) ;) xx xx "kiedys tu jakas podawala forum dla zon marokancow, hindusow, arabow itd. Tam musza sie zalogowac, nie mozna ot tak sobie wejsc. Jak w haremie" x No poatrz. Zlociutka nawet nie ma pojecia o innych forach. Bejbe, kazde inne forum nakazuje zalogowania sie przed napisaniem posta. Swobodne strumienie sa usuwane przez moderatorow w trybie ekspresowym a taka delikwent blokowany. Ty juz dawno bylabys zablokowana, wiec wyluzuj i ciesz sie swoboda na kafeterii. Aktualnie udzielam sie na anglojezycznym forum podroznicznym, gdzie rowniez trzeba sie zarejestrowac przed napisaniem czegokolwiek. Ale komu ja to pisze... ? ;) :P xx xx "Sa bardziej muzulamanskie od allaha czy kogo tam sobie czcza" xx Ninika dalej pokazuje swoja niewiedze. ;) Wedlug niuni kazdy osobnik z "tamtego kraju" to na 100% muzulmanin. Pojecie o swiecie - zerowe. Pijecie o dzialaniu forum - zerowe. Nuina, ubolewam nad twoja wiedza. xx xx "Wizowe malzenstwa czasowe dla ciapaka, ... dlatego szydzimy. przynajmniej ja." x Lubie niunie, ktore generalizuja. I ktore uwazaja, ze kazdemu marzy sie bogata Europa ;) xx xx "co za finezyjny jezyk... posuwac ... wlasnie takie ograniczone chamki wylapuja ciapaki" x Rzekla ta, ktora ma nick "azjatycka franca". Fajne slownictwo, skarbie ;) xx xx "te inteligentniejsze zmierza takiego konusa ironicznym wzrokiem i odejda z szyderczym smiechem" x Jak juz jedna niunia wyzej wspomniala, te "inteligentniejsze" wiaza sie z bialymi macho, ktorzy pija i pala, wypychaja na sile autobusem do lekarza oraz krzycza na sluzaca, zeby podala obiad. ;)

Gość gbkjbhj
hkhk

"Mnie nigdy nie biora za Polke, zawsze sie pytaja czy jestem z Wloszech lub Hiszpanii, ale to juz inny temat" x Z Wloszech? A gdzie to takie panstwo lezy? Pewnie dlatego cie nie biora za Polke, bo po polsku pisac nie potrafisz ;) xx xx "Zauważyliście, że gdzie temat o muzułmanach tam azjatycka się zjawia i ujada na każdego?" x Zlociutka zabko, poki co nie ma tu tematu o muzulmanach. Spoko, rozumiem, ze nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem to w przypadku twojej osoby nie przypadek... ;) xx xx "Ot, ciapacki zlew bez rozumu" x Kochana radze rozluznic rozklapcioche i jasno kojarzyc fakty. Niedawno pisalas, ze moj maz jest "skosnookim jebaka", a teraz ze "ciapackim". Widze, bardzo cie trapi, ze sama nie wiesz z kim jestem ;) Biedna niunia... ;) xx xx "Ot idiotka, ktora nie moze zrozumiec, ze jest szmata dla bialych. Ciapak o posturze siedzacej kozy to zart sam w sobie" x Byc moze :) Chociaz dla mnie wiekszym zartem jest smrod wydobywajacy sie od Polakow i ich naczelnych niuniek, ktore nawet o swoje uzebienie nie potrafia zadbac. I te rozowe tipsy, te wyprostowane wlosy... szyk mody i gracji na ulicach brytyjskich ;) xx xx "Uwielbiam, kiedy nasza naczelna kretynka i blazen przychodzi sie "mundrowac" Yntelygencja rodem z Pcimia Dolnego" x Wazne, ze niunie twojego pokroju maja ubaw. Przynajmniej dzieci i faceta - tego pijaka - zostawisz w spokoju wieczorem. ;) xx xx "Jak to na te wiejskie dziewuchy dzialaja te smoluchy" x Na pewno nie lepiej niz na nasze "miastowe" elity inteligencji forumowej, ktore preferuja faceta alkoholika. Rozumiem, ze to takie nawyki wyciagniete z domu rodzinnego? ;) ;)

Gość zauwazcie ze z ciapakami
wiaze sie jedynie patologia D One wszystkie twierdza, ze bialy mezczyzna to bije i pije. To wyniosly z rodzinnych domow bo tak wygladalo ich zycie, ewentualnbnie z poptzednich zwiazkow (jak ta niunia co pisala o tym lumpie co jej dzieicaka zrobil i olal). Pewnie i tak bywa. Margines, patologia. Natomiast w ciapakowie to jest normalne bo tam kobiety sa uwazane za nic. Wiec nasze propagatorki zycia ze smoluchami sa zachwycone, ze w koncu nie bije, do lekarza zawozi, herbate zrobi. To co jest normalnosci, nie warta wzmianki dla nich stanowi powod do dumy. Szkoda slow, one pochoda z patologi i tyle. Teraz juz zrozumialam ten fenomen ciapakow dla tych niewyksztalconych, patologicznych niuniek :D

Gość blockhead
o kolejne niunie przyszly sie dowartosciowac. I wy piszecie o inteligencji? Buhahahaha wasze IQ jest ponizej dolnego pulapu, tylko idiota przychodzi na forum i wylewa wiadro pomyj. Nie wyszlo wam w zyciu? Biedne laleczki musza sie dowartosciowac wyzwiskami. Lepiej wam zakompleksione poleczki?

Cos czuje brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem ;) Na zmywaki wszakze takie rzeczy sa niepotrzebne, no chyba jedynie jak przeczytac date waznosci na plynie do zmywania naczyn ;) Blockhead - przeciez one sa elita tego forum. Inteligencja bije po oczach. Czytanie ze zrozumieniem oraz poprawna polszczyzna sa na bardzo wysokim forum. Patrz : pani, ktora pisze, ze mysla, ze jest z Wloszech ;) ;) Ojojoj, slodziutkie sa - jest, poniewaz sadze, ze nie wiecej niz jedna lub dwie osoby pisza spod pomaranczowych nickow. Te same slowka je wydaja. I te same byki ;)

Gwoli scislosci - cos dla naszych inteligentnych niuniek z UK: X Dzisiaj jest oficjalny dzień pamięci o hitlerowskich kolaborantach i mordercach kobiet i dzieci. Takaze pamietajcie moje drogie, pamietajcie. Wszakze macie wiele wspolnego z tymi kolaborantami. ;)

Gość Niezapominajka polska
Azjatycka Pani, dzisiaj jest ''St David's day'' w Walii. Dzien bardzo wazny dla wszystkich Walijczykow. Ale tego pewnie nie wiedzialas.

No coz, jak sie nie wie co napisac to sie pisze farmazony, juz niczego lepszego po Tobie nie mozna sie spodziewac.

Ale powiedz moja droga, co mnie obchodzi dzien Walijczykow? I co Ciebie ten dzien moze obchodzic? Swietujesz w ramach integracji z Walijczykami? ;) Czy np. interesuje cie to, ze dzis jest Dzien Niepodleglosci w Bosni i Hercegowinie? ;) Zapewniam cie, ze ze swietem wymienionym przeze mnie masz duzo wiecej wspolnego ;)

Zapewniam cie, ze ze swietem wymienionym przeze mnie masz duzo wiecej wspolnego CZYZBY? Uzasadnij swoja wypowiedz i poprzyj odpowiednim argumentem prosze.

Gość azjatycka franca
sluchajcie ludzie ... azjatycka alias ROR sie nie czytuje, nie odpowiada, olewa zlotym deszczem. To troll - zdechnie z braku pokarmu. Dajcie jej zdechnac !

"CZYZBY? Uzasadnij swoja wypowiedz i poprzyj odpowiednim argumentem prosze." Poniewaz jestes Polka? Urodzilas sie i wychowalas w Polsce? :o Wybacz kochana, ale dobitniej juz nie moge ci wytlumaczyc znaczenia dzisiejszego Swieta. Podejrzewam, ze nawet nie wiedzials, ze je obchodzimy. Wazne, ze w Walii cos tam swietuja, tak? ;)

"sluchajcie ludzie ... azjatycka alias ROR sie nie czytuje, nie odpowiada, olewa zlotym deszczem. To troll - zdechnie z braku pokarmu. Dajcie jej zdechnac !" x Skarbie, a tak wczoraj apelowalas o kulturalna pisownie i wzdrygnelas sie slowem "posuwac". A tu prosze - zylla z nerwow peka i rozklapciocha mocno scisnieta. Wyluzuj zabko ;) I oczywiscie nie omieszkalas napisac ciekwaego komentarza na temat mojej skromnej osoby - ze niby nie do mnie, ale o mnie. Slodziutka jestes ;)

Najwyrazniej zle odebralam to, co napisalas wczesniej. Uciekam. Pozdrawiam i milego dnia!

Gość azjatycka franca
powtarzam apel ! NIE odpowiadac, niech zdechnie, juz zdycha bo jej nie odpowiadam, choc probuje prowokacji godnej niedorozwoja umyslowego - tak wlasnie postepuje sie z trollami :)

"Najwyrazniej zle odebralam to, co napisalas wczesniej. Uciekam. Pozdrawiam i milego dnia!" U mnie juz dzien sie konczy, ale oczywiscie rowniez pozdrawiam :)

"powtarzam apel ! NIE odpowiadac, niech zdechnie, juz zdycha bo jej nie odpowiadam, choc probuje prowokacji godnej niedorozwoja umyslowego - tak wlasnie postepuje sie z trollami" x Kochana, jestes napalona i pobudzona jak Najman przed walka ;) Radze wyluzowac. ;) I te wycieczki personalne w strone dyskutanta jak juz sie nie wie co ma sie napisac ;) Slodkosci ty moje. I te twoje slodziutkie apele. ;) Radze wystosowac odpowiednia petycje. Moze jakas stronka na fejsie? Zbierz kafeteryjna elite i kazda niech sie wpisuje ;) Daj znac jak ci pojdzie, rybko ;)

Gość gość
Wystarczy przejrzeć sobie tu jakikolwiek temat o emigracji, żeby ocenić poziom Polaczków. Epitety, wyzywanie Polek od k***w i ciapackich zlewów nawet jak kobiety piszą, że są z Europejczykami. Chamstwo trzeba tępić.

Gość suksza
patka wariatka :P ty czytasz samą siebie? ale głupoty wypisujesz

Gość malicjamal
[zgłoś do usunięcia] blockhead Ale patka ma racje. Siedza tu na forum takie panienki, ktore tylko czekaja zeby komus ublizyc. Wyzywanie od k**ew, szmat, zlewow na sperme jest na porzadku dziennym. Sytuacji z Tink nie skomentuje, bo nie wiem jak nisko trzeba upasc zeby najpierw zamiescic zdjecia a pozniej jeszcze podpuszczac innych zeby zostawiali obrazliwe komentarze z grozbami wlacznie. Jak taki ktos moze sobie spojrzec w oczy nie wiem. Czy to kompleksy? Zawisc? Zazdrosc, ze ktos moze byc szczesliwy, nawet z obcokrajowcem? "Zemsta" za inne zdanie? Wstyd mi, ze takie osoby reprezentuja Polske poza jej granicami i ich postawa powoduje, ze jestesmy postrzegani tak a nie inaczej. x x owszem,ale patka sama wyzywa czyli zniża się do tego samego poziomu czyli lepsza nie jest