Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ot..co...

UWAGA, pilne. proszę wejść i mnie poratować. Ważna sprawa

Polecane posty

Gość ...ot..co...

Czy to zdanie jest poprawne pod względem stylistycznym? W tym czasie zdobyłam umiejętność właściwego planowania pracy oraz szybkiego i skutecznego reagowania na utrudnienia pojawiające się podczas wykonywania przeze mnie obowiązków wynikających ze stosunku do pracy. Tworzę list motywacyjny i zaraz będę go rozsyłać. już mam dosyć bezrobocia 😭

Gość koala z zapassem
Nie, to nie jest logiczne ani zrozumiałe :-O

Gość moze tak lepiej???????????
"W tym czasie zdobyłam umiejętność właściwego planowania pracy oraz szybkiego i skutecznego reagowania na pojawiające się trudności" lub problemy, utrudnienia,

Gość ...ot..co...
aż tak źle? :P rozdzielę zdania na 2 w takim razie: W tym czasie zdobyłam umiejętność właściwego planowania pracy. Ponadto potrafię szybko i skutecznie reagować na utrudnienia pojawiające się podczas wykonywania przeze mnie obowiązków wynikających ze stosunku do pracy. lepiej? :)

Gość ...ot..co...
dzięki:) 🌻

Gość aj*;aahy
Nie

Gość ewkaaa1985
robi awanturę??raczej bez przyczyny by jej nie wszczynała ..jak byś się wziął za robotę pomógł jej troche to sytuacja pewnie wyglądała by inaczej .ale najlepiej tak ty na chlańsko a ona cały dom pewnie na głowie szkoda kobiety.i jak to się mówi widziały gały co brały:)

Gość moze tak lepiej???????????
to "wynikajacych ze stosunku do pracy" (do pracy????) mi sie nie podoba. ja bym to usunela w ogole chyba ze to jakies stanowisko ze warto to napisac (nie wiem jakie). ale Twoj list, pisz jak uwazasz.