Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieeekavska

Czy faceci umieją kochać?

Polecane posty

Gość cieeekavska

Czy faceci uieją kochać, czy tylko się zakochują? Oto jest pytanie...

Gość hjmnh gjbnk,m
umieja, przewaznie penisem:D

Gość dtfvygbigub
tak - a kobiety ?

Gość pyk
pyk

Gość cieeekavska
Tylko czemu nie mnie... ? :(

oczywiście. tyle, że kochają głównie siebie :P ­ potem swojego kompa, następnie piwo, potem długo długo nic... ­ ...i kobietę, którą aktualnie bzykają :P

O tak , mają wielkie serca jeśli chodzi o nich samych :D

Gość Goldi 2011
Żaba the best!

Gość cieeekavska
@żaba :*

pewnie ze potrafia i to jak ale oczywiscie jak kobieta sobie zasluzy :)

Gość tez mi sie wydaje,ze oni nie
potrafia kochac, wystarczy popatrzec ze jak konczy sie zwiazek to szybko zapominaja jakby nic ta osoba nie znaczyla dla nich - kobieta, nie okazuja emocji jakby ich nie mieli i nie chcieli pokazywac bo nic nie czuja poza pozadaniem i checia zaspokajania sie, im dluzej zyje na swiecie tym sie w tym upewniam, ze faceta w ogole nie da sie zranic, oni nie placza, nie cierpia, nic nie okazuja, maja emocje takie jak zlosc, gniew, radosc, a milosc? raczej nie wierza w to, dzialaja chwila, emocjami w stosunku do kobiet, zabiegaja o kobiete nie dla milosci, ze sie zakochali (to kobiety tylko tak maja) tylko kieruja sie wzrokiem, kobieta ktora im sie podoba "chodzi im po glowie", fantazjuja, pragna seksu i wydaje mi sie ze tyle.

Gość facet jak mowi KOCHAM CIE
to nie dlatego, ze faktycznie kocha, a dlatego ze oczekuje tego partnerka, czesto dla zbycia i swietego spokoju, dla uspokojenia partnerki, dla stabilizacji zwiazkowej, z przyzwyczajenia, NIGDY z POWODU WLASNYCH UCZUC< MILOSCI !!!!!!

"Myślę, że jak już kochają to mocniej niż kobiety" ­ jasne :D i potrafią kochać nawet 100 razy w życiu. za każdym razem inną, wciskając jej te same głodne kawałki :P

To, że mężczyzna nie okazuje emocji jak kobieta, nie oznacza, że ich nie ma. Co do szybkiego pocieszania, to kobiety równie szybko to robią. To kwestia tego, czy ktoś na prawdę kochał czy nie.

Gość FACECI KOCHAJA :
1. przede wszystkim - SIEBIE, swoja wolnosc i mozliwosc "bycia panem" i wladca nad kobieta 2. SEKS - w kobiecie kochaja wlasnie seks !!!!!!!! 3. swoje AUTO - duma i chluba faceta, jego wielka milosc 4. KOLEDZY & PIWO + MECZE - ich nigdy nie zdradza ani nie zostawia dla zadnej kobiety !!!! 5. MAMUSIA - zawsze bedzie lepsza od kobiety

Żaba Ty nie rozumiesz co ja napisałam? Nie każdy kto mówi, że kocha czuje to na prawdę ( dotyczy to obu płci). To kwestia naiwności czy się wierzy lub chce wierzyć w oszukaną miłość partnera.

Gość FACECI KOCHAJA :
ad.5 mamusia jest autorytetem zestawianym z kazda inna kobieta z jaka sie wiarza

"nie mogę wiedzieć z autopsji, gdyż nie jestem mężczyzną" x Możesz,bo autopsja to własne doświadczenia i obserwacje,NIEKONIECZNIE NA SOBIE. x "jasne i potrafią kochać nawet 100 razy w życiu. za każdym razem inną, wciskając jej te same głodne kawałki " x Tu się Żelek mylisz: jak kocham laskę,to mówię szczerze,z głębi serca :P

Gość umieją na 100 procent
jak juz sie zakochają to potem kochają, tak dlugo jak potrafią, potem tez, tylko moze troche mniej, duzo od dziewczyn zalezy, fajne dziewczyny mozna kochac nawet do smierci, zawsze kochalem, a ze od paru lat nie zyje, wiec wiem co mowie