Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena z białegostoku

DZIEWCZYNY MACIE TATUAŻE?

Polecane posty

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
JESZCZE TE RĘCE ZA TATUOWANE FEEE, I JAK WY TE DZIECI MACIE.

Gość upssssssss!
!

Gość Do vadimm czelańsk wiesz
na starość to mozna usunąć,albo po prostu kóra jest już tak pomarszczona,że babcia 70 letnia nie chodzi w bikini czy z dekoltem:D Więc praktycznie tatuaże ma zakryte. Ktoś ma nie robić bo ktoś ma takie upodobanie? hahaha

Ja mam trzy :) prawe ramie,gorna czesc kregoslupa i dolna czesc plecow.Ten na dole czas odswierzyc bo ma juz ponad 10 lat :)

Gość No na starość bikini nie
założę,więc tylko ja będę je widziała i mój mąż:P

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
I BRZYDKIE JESTEŚCIE

no bo bez tatuaży skóra u 70 letniej osoby to jest jak alabaster... :D Prosze was! Nie lubie prymitywnych tatuaże typu tribal, chińskie znaki itp. moje tatuaże to dzieła sztuki. Podobają się mi i mojemu tatuażyście i nikomu więcej ni muszą

Gość upssssssss!
:D

Gość o boshe drogi
przecież nikt nikogo nie zmusza nie powinno was interesować ciało innych

Gość vadimm czelańsk
Tak, i zakryty będziesz miała tatuaż na łydce czy przedramieniu latem :o myśl! nie moja sprawa, to wy będziecie wyglądać obciachowo, nie ja, tak więc tatuujcie się do woli :D 🖐️

Ja mam 4 kolczyki i na 30 zrobie jeszcze jeden i nowy tattoo....

W życiu nie pomyślałam że na łydce tautaże są beee, u facetów bardzo mi się podobają. Wydaje mi się, że ważniejsza jest jakość wykonania a nie miejsce czasem jest beznadziejny i kiczowaty wzór, ale dobrze zrobiony z "polotem" to czasem dzieło sztuki.

Gość Ale jak ktoś chce tribala to
co cię to interesuje,tak? Przecież każdy ma prawo zrobić co chce i co mu sie podoba. Twoje tatuaże też mogą się komuś nie podobać,przepraszam Twoje dzieła sztuki:) Więc,to zależy od gustu.

Gość do vadimm czelańsk wiesz
ale mozna też usunąć. Zresztą i co że na łydce i że będzie widać, nawet nie wiele,bo po kilku latach tatuaż blaknie. Np u taty faceta praktycznie juz nie widać.

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
I PO CO JE ROBICIE? CO NA STAROŚĆ?

A na starość nasze ciała i tak piękne nie będą to może ładne tatuaże zostaną. Zależy też kto jak sobie wyobraża starość, bo jak w kolejce do szpitala i w kościele to faktycznie lepiej nie robić . Nie rozumiem też tekstu "jak będziesz stara to jak ty się pokażesz z tatuażem u lekarza " hahha wg mnie tak samo jak bez tatoo :) .

Gość Zojkaa
a macie jakis pomysl na tatuaz za uchem lub na karku ? chcialabym jakis napis, ale kompletnie nie mam pomyslu :(

ale o co chodzi z tą starością. CO to stary człowiek nie może być wydziobany czy jak ?

Gość WADIM a czemu to cie obchodzi
czy ktoś ci mówi jak ty masz żyć? Ja mam sześć: stopa ręka plecy biust udo bok. I co ci do tego? :D

Gość Trzy mam:piersi,plecy,ręka
trzy mam tatuaze na piersiach,ręku, plecach. Nie spotkałam się z przykrą sytuacją,wręcz przeciwnie ludzie(obie płci) zawsze prawią komplementy. Mam 30 lat. Zaczynałam jak skończyłam 20 lat. Dzisiaj mam dwoje dzieci,ćwiczę,mam tatuaże, i nie czuję się ,,staro''

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
TAK I LEKARZOWI POKAŻE SIĘ STARA BABA Z TATUAŻEM:O DOBRZE ŻE LEKARZEM NIE JESTEM. A JAK NA KOMUNIE DO WNUCZKI PÓJDZIECIE NA WIOSNĘ?

Mam jeden, chciałabym więcej, ale obawiam się, że z większą liczbą tatuaży przestałabym wyglądać subtelnie i kobieco. :P

Ja tatuaży nie mam co prawda a z kolczyków już wyrosłam (w samych uszach miałam przeszło 10), ale bardzo podobają mi się tatuaże, które mają jakieś przesłanie, coś oznaczają i są dobrze zrobione. Często jak oglądałam Miami Ink i ta babeczka (Kat bodajże) robiła tatuaże ze zdjęcia no to było dzieło sztuki, jakby ktoś zdjęcie przykleił do ciała i na takie coś warto się "oszpecić" i wydać kasę. A jak ktoś robi tatuaż tylko po to, żeby mieć i nie ważne na jakiej części ciała, co ten tatuaż pokazuje i u kogo robi no to nie ma o czym gadać.

Gość Na starośc i tak
człowiekowi w wieku 70 lat będzie zwisać czy ma tato czy nie bo i tak będzie stary i skóra pomarszczona więc w czym problem

Gość Każdy robi gdzie chce
gdyby każdy miał identycznym miejscu to co to byłby za swiat:) Ja mam na karku i lewej piersi.

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
MÓJ FACET MIAŁ TO USUNĄŁ BO INACZEJ BYM Z NIM NIE BYŁA. WSTYD MIEĆ TATUAŻ,HAŃBA.

Gość W TV WIDZIAŁAM NA TWARZY
OSTATNIO W PROGRAMIE, W WIOSCE TO DOPIERO ODJAZD :D caps lock się włączył;)

tAK I LEKARZOWI POKAŻE SIĘ STARA BABA Z TATUAŻEM DOBRZE ŻE LEKARZEM NIE JESTEM. A JAK NA KOMUNIE DO WNUCZKI PÓJDZIECIE NA WIOSNĘ :D :D :))) dawno się tak nie uśmiałam, mam nadzieję że to zart. Myślisz że lekarz na zawał zejdzie jak zobaczy tatuaż, o co chodzi :) a na wiosnę na komunię wnuczki :) :) :) pójdę z tatuażami o ile się dokulam i jeżeli dożyję ;)

Starość... co to za argument :D Na starość to już nikt nie zwraca uwagi na ciało... Poza tym mniejszośc z was tej starości dożyje... taka prawda. Żyje się raz, warto być sobą i robić to na co ma się ochotę, życie krótkie jest i kruche. Nigdy nie wiemy ile pozostało czasu, a warto spróbować wszystkiego czego pragniemy... Kocham tych co się kolczykują i tatuują. Sama mam dwa kolczyki, planuję jeszcze dwa i do tego tatuaż na ramieniu.

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
NO TAK LEKARZ NIE DOŚĆ ŻE MUSI STARĄ SZPARĘ OGLĄDAĆ TO JESZCZE OSZPECONE CIAŁO