Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańcza*

Pościel do łóżeczka

Polecane posty

Taka mała rada;-) nie napalaj się na takie zestawy bo 2/3 tych rzeczy do nieczego się nie przydaje. Szczególnie przybornik, zawieszki czy baldachim. Z pościeli to tylko wypełnienia, poszewki plus ochraniacz. Reszta jest zbędna.

Gość do-autorki
taki baldachim tylko zabiera dziecku powietrze. U mnie zupełnie się nie sprawdził. Polecam Ci pościel 3 częściową: poduszka, kołderka i ochraniacz na szczebelki.

Gość Przyszła mama październik 2013
Taki baldachim to składowisko kurzu:( i takie zestawy są niepotrzebne jak dla mnie ja kupuje kołdre poduszke i ochraniacz na szczeble, a na początku i tak w śpiworku będzie spać.

Gość Jak ktoś ma kase
to może wydawać...To nie baldachim tylko moskitiera na komary niektóre mamy uważają za przydatną rzecz w lato

Gość Do miarki
a po co komu wypełnienie i poszewki dla noworodka?Ty swoje dziecko też odrazu na poduszkę kładłaś?:o

Gość Przybornik to
bardzo przydatna rzecz.

Gość To że was
nie stać na takie całe komplety(nowe! bo wy to nawet osikane majtki używane kupujecie i inne ciuszki, wózki) to nie znaczy, że każdego:o

Na komary lepiej założyć siatkę na okno to i was nie będą gryźć a nie tylko dziecko. Wypełnienie się przyda później. łatwiej kupić poszewki plus wypełnienie bo rozmiar będzie pasować. Czy wy wszędzie musicie szukać problemów? Oczywiście można wydać 300 na pościel z milionem pierdułek ale one są zupełnie dziecku nie potrzebne ale podobają się matce:P

np falbanka maskująca- niezbędna rzeczy każdemu noworodkowi:P

Gość Pomarańcza*
Ja nie pytałam czy te duperele są przydatne tylko akurat o tą pościel... czy warto czy lepiej inna.To, że wkleiłam link z 14nastoma elementami to nie znaczy, że tyle chce.Jak wypełnienie ma mi leżeć w szafie i zawadzac to wole kupić je później np za pół roku...Czytajcie troche ze zrozumieniem:o

Akurat autorko tak pytanie nie sformułowałaś ale niech będzie. Miałam pościel do wózka z tego materiału w paseczki turkusowe i jest dość sztywna. Jak się wypłucze w płynie do płukania( niezalecany dla noworodków) ot jest ok.

Gość Pomarańcza*
No tak ...zapytałam jak z jakością tej firmy! Mimo wszystko dzieki za porady.