Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deretinka

fajne ciuchy na allegro-kogo polecacie?

Polecane posty

Gość deretinka

Moze macie sprawdzonego sprzedawcę z c iuchami dla kobiet?

Gość kokosimma88
ja mam dziewczyne poznana kiedys na allegro. ma normalnie wszystkie rzeczy oryginalne Cersace,Armani a sprzwedaje za psie pieniadze myslalam na poczatku ze to szajs i podróby a jednak mylilam sie;D znalazlam perelke;D

Gość kokosimma88
hmm Versace mialo byc:)

Gość kokosimma88
nie jestem mega fanka markowych ciuchow ale różnica jakosci materiałów jest olbrzymia

w moim stylu są ubrania, które wystawiają babki pod nickami only_vila, pixxxela,Italystylle(te akurat pamiętam, ale jest tez kilka innych, tylko ich nicki nie wpadają w pamięć), ale to kwestia gustu, co kto lubi, ale czasami maja super ubranka(bo nie dosłownie każde jest w moim klimacie)

Gość mama oliwierka 2013 1
Ja kupiłam u krysiek86 fajny zestaw dla noworodka tzn 0-6m za 140zł przesyłką chyba 40 sztuk, ubranka w 70% Next Disney H&M.

Gość deretinka
dzieki i piszcie dalej

Gość nikitka234
Ja polecam bardzo użytkownika modaistyli1000, właśnie zakupiłam bluzeczkę. Modnie i tanio! Tutaj daję link :) Dajcie znać, o innych użytkownikach koniecznie, buziaczki!!

Gość gość
jeśli chodzi o rozmiary od 40 w górę to ja polecam zanetta3 od wielu lat kupuję, zawsze możliwość wymiany itp

Gość gość
sprzedający agulaaaaaaa (7a ) i janexnet , jest w czym wybierać

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie to wolę sklepy internetowe

Gość Remree
A ja kupuję i na allegro i w sklepach internetowych. To co mi się podoba. Chociaż ostatnio głównie w sklepach. Allegro kiedys było fajniejsze, aktualnie sprzedają tam zbyt wiele ciuchów sprowadzanych bezpośrednio z firm, których jakość wykonania jest taka sobie.... Od dawna już lubię sklep butik: https://ebutik.pl/pol_m_Bluzki-180.html Ceny są naprawdę ok, nawet jeśli nie kupuje się akurat z promocji. Ubrania takie same jak na zdjęciach ( nie trafia sie niespodzianka kiedy coś zupełnie inaczej wyglada na stronie a inaczej w rzeczywistości....)