Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietaaamtn

telekomunikacja novum

Polecane posty

Gość takietaaamtn

jak czytam te opinie o t-novum to mnie szlak trafia. Ludzie w jakim my swiecie zyjemy? Zeby nie wiedziec co sie podpisuje i potem nazywac innych oszustami bo my nie dopytalismy z kim rozmawiamy i co podpisalismy? Tym bardziej ze jezeli to nie tepsa to juz to jest zlo . Ciemnogrod ! Ja mam telefon internet i prad z t-novum i rachunki mam na 120 zl kiedy przed przejsciem do tej firmy tyle za prad placilam. A tepsa czy tam tera orange sie cieszy z waszej glupoty , zyjemy w 21 wieku a ludzie uciekaja przed nowym jak przed ogniem . A w rozmowie telefonicznej bylam swiadoma ze to novum i slyszalam jak sie przedstawiali , a jak ktos slyszy tylko telekomunikacja bo tak chce a potem nazywa innych oszustami to wyraz czystej glupooty

Gość gość
stary post, ale chyba za wiele to sie nie zmieniło;/

Gość gość
jeśli chodzi o mentalność ludzi to chyba nadal jest opór przed zmianą. Natomiast w samym novum się zmieniło, profesjonalna strona, wyrażnie zaznaczone usługi, oferta no i najwazniejsze - atrakcyjne ceny. Takie duze znane firmy moga sie schowac

Gość gość
nie ma się innymi przejmować - ważne ze my jesteśmy swiadomi i wiemy jakie oferty wybierac

Gość abell
tak, co mnie tam inni obchodzą - wiecej taniego dla mnie hehe

Gość gość
oj tam ludzmi sie przejmowac, niech sobie podpisuja. Ja czytam, szukam w necie opinii i nie mam do nikogo pretensji

Gość gość
czasy anonimowosci sprzyjaja hejterom

Gość gość
to prawda i dlatego trzeba ostrożnie podchodzić do tego co się czyta w necie. Z dużym sitem siadac do czytania opinii

Gość Laras
wszystko trzeba ze zrozumieniem. najcześciej nie czytają umów a potem się dziwią...że coś nie tak jak chcieli

Gość Miet
wszędzie o tym gadają żeby czytać ze zrozumieniem i dopiero podpisywać wtedy nie bedzie pretensji