Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8657568557

byly facet..pommocy!

Polecane posty

Gość 8657568557

Dosyc dziwna sytuacja :/. Od ponad pol roku nie jestem z moim chlopakiem, jednak staly kontakt jest, zazdrosc itd. Czasami sie spotykamy, ciagle pisze dzwoni. Ostatnio poznal sliczna dziewczyne ale powiedzial mi ze nie potrafilby nawet z nia byc, ze nie potrafil by ja dotknac ze to ja nadal moge "wszystko"..a pozniej znowu mowi ze on nie wie czego chce. Ja to samo powiedziaalam ze nie wiem czego chce jednak czuje cos do niego..a on zapytal ze nawet jesli bardzoo by mnie chcial to dalej nie chcialabym nikogo ?.. jak mam to wszystko rozumiec ? moze on sie boi tego ze powiem "nie"? mowi ze nie porafi zerwac kontaktu..probowalismy juz wiele razy, meczy mnie ta sytuacja...

Gość Karoooola20
mam tak samo... zostawił mnie a pisze, dzwoni i chce sie spotykac... bylismy razem 4 lata. mówiłam mu ze skoro chciał się rozstać to żeby dał mi spokoj, a on na to "postaram sie"... i dalej dzwoni, pisze, jak nie odbieram to dzwoni np na tel mojej mamy. nie wiem o co w tym chodzi ;/

Gość wredniucha10
pies ogrodnika - sam nie zje i drugiem nie da!

Gość 8657568557
no to u mnie to samo.. i mowi ze ja mmoge wszystko, ze cos we mnie jest.. my bylismy razem ponad 2 lata. to taki meczace. jak sie spotykamy bywa taki jak dawniej a mowi ze nie wie czego chce wiec czemu nie odejdzie i nie da spokoju? wyjasni mi to ktos?

Gość 8657568557
jak gdzies wychodze to doslownie przeprowadza ze mna wywiad, z kim gdzie po co, jak ddowiaduje sie ze beda tam chlopcy to foszy sie. o co mu chodzi?

Gość Karoooola20
dzisiaj napisał smsa, odpisałam dopiero za jakiś czas "czemu nie dasz mi spokoju?" a on dzwoni i co robisz? gdzie jesteś? z kim? wczoraj zapytał się czy pisze z jakimś chłopakiem, bo by bardzo chciał żeby tak było. to powiedziałam ze tak (co jest kompletna bzdura), a on ze bardzo sie cieszy. dzisiaj pyta czy może przywieźć mi rzeczy, a ja ok tylko dasz mi je na korytarzu, bo nie chce Cię zapraszac, a on: zaprosisz mnie na herbatke, pogadamy sobie ;/ nie bede go zapraszac na zadna herbatke, po co mnie zostawial jak chce sie spotykac? zapytałam go ostatnio : kochasz mnie jeszcze skoro tak do mnie wydzwaniasz? a on "nie, chyba nie". zrobiło mi się tak strasznie przykro... :(

Gość 8657568557
a u mnie znowu wkurza sie strasznie kiedy z kims rozmawiam, nie daj Boze spotkalabym sie z kims. a ciagle ze nie wie czego chce. mowie zeby odszedl w koncu to on "spokojnie" i co ja mam o tym myslec?

Gość 8657568557
a u mnie znowu wkurza sie strasznie kiedy z kims rozmawiam, nie daj Boze spotkalabym sie z kims. a ciagle ze nie wie czego chce. mowie zeby odszedl w koncu to on "spokojnie" i co ja mam o tym myslec?

Gość Karoooola20
nie wiem... ja już mam dość. skoro mnie nie chciał to nie będę utrzymywać z nim kontaktu. mógł pomysleć wcześniej...

Gość Karoooola20
może chce się wyszaleć a Ty jesteś kołem ratunkowym gdyby już nie chciał być sam?

Gość 8657568557
tylko ze on wlasnie chce mnie wszedzie zabierac, wyjezdzac a ja mowie nie. czasami wydaje mi sie ze on po prostu boi sie mmojego odrzucenia bo jakis czas temu pytal cczy chce z nim nadal byc i powiedzialam ze nie. probuje chyba mnie wybadac;/

Gość Karoooola20
no chyba tak... ile razem byliście? ile macie lat?

Gość 8657568557
skoro mowi ze nie potrafi dotknac innej :/.. bylismy razem ponad 2 lata. Mamy po 22 lata.

Gość Karoooola20
nie wierze już w takie gadanie... skoro mówisz że poznał śliczna dziewczynę i się z nią spotykał to nie wierze, że nie pomyślał jakby to z nią było w łóżku...

Gość 8657568557
tzn wg mnie ona jest sliczna, ze zdjec a on mowil ze wcale taka nie jest.

Gość Karoooola20
to oczywiste ze nie powie Ci ze jest śliczna, nawet gdyby to była miss;)

Gość to ja ten niedobry
Śpiąca królewno. Forum to nie twój chłopak. Nie musisz nas kokietować. Zagrywki które z nim prowadzisz do niczego dobrego cię nie doprowadzą. Krótko. Chcesz z nim być więc odstaw te fochy do śmietnika. Faceta nie zdobywa się marchewką i kijem. W związku albo jest się razem, albo związku nie ma. Przestać dziecko pisać te swoje wydumane intrygi i weź się lepiej za naukę. Czas pomyśleć o dobrych ocenach.