Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TELENOVUM

TELEKOMUNIKACJA NOVUM

Polecane posty

Gość TELENOVUM

jak czytam te opinie o t-novum to mnie szlak trafia. Ludzie w jakim my swiecie zyjemy? Zeby nie wiedziec co sie podpisuje i potem nazywac innych oszustami bo my nie dopytalismy z kim rozmawiamy i co podpisalismy? Tym bardziej ze jezeli to nie tepsa to juz to jest zlo . Ciemnogrod ! Ja mam i prad z t-novum i rachunki mam na 120 zl kiedy przed przejsciem do tej tyle za prad placilam. A tepsa czy tam tera orange sie cieszy z waszej glupoty , zyjemy w 21 wieku a ludzie uciekaja przed nowym jak przed ogniem . A w rozmowie telefonicznej bylam swiadoma ze to novum i slyszalam jak sie przedstawiali , a jak ktos slyszy tylko telekomunikacja bo tak chce a potem nazywa innych oszustami to wyraz czystej glupooty

Gość TELENOVUM
A od jutra Telekomunikacja NOVUM dostarcza mi wodę i odbiera ścieki tylko za 5 zł. rocznie!

Gość TELENOVUM
A o co Ci chodzi?

Gość Ameryk
Tak jest niestety, tyle ze takie wpisy od niby nieswiadomych to wlasnie Tepsa rozpowszechnia zeby dokopac konkurencji

Gość gość
ja tez mam energie z novum i dziwie sie tym negatywnym opiniom. Ludzie mowia, ze nie wiedzieli co podpisywali itp. A ja sie pytam jak to mozliwe?Przeciez umowe maja przed soba i jest czarno na bialym napisane ze to novum...

Gość gość
Dokładnie. Czytajcie ludzie to co podpisujecie :) a nie potem piszecie jakie te firmy złe i jak to jesteście oszukani:) Sąsiedzi mają energię novum i są zadowoleni. Nawet mówili, że mają niższe rachunki.

Gość gość
niższe rachunki :D sobie wmawiasz, czy nam?

Gość gość
nikomu nie wmawiam niższych rachunków. tak słyszałam. mają jakieś abonamenty i podobno przez to wychodzi taniej.

Gość gość
Ja mam indywidulany pakiet, i w porównaniu z poprzednia firma gdy płaciłam po ich stawkach to wychodziło drożej.

Gość gość
nigdy, NIGDY nie przechodźcie do novum, Będziecie żałować.

Gość KalarepkajestjakMarchewka
A niby czego? Co to za hejt bez argumentacji?! Ja mam w novm prąd i stacjonarny telefon i oszczędzam. Czego chcieć więcej?

Gość gość
Może jakieś konkrety dlaczego nigdy? Może nie zaoszczędzi się kokosów co miesiąc, ale to zawsze parę groszy do przodu.

Gość PutrasCieszyn
Zwykły hejt internetowy. A może opłacany, nie wiem? Normalnej firmie od takich gości się dostaje. Bez sensu.

Gość gość
"Normalnej firmie od takich gości się dostaje. Bez sensu. " można swoją wypowiedz sprecyzować? Bo nie rozumiem co masz na myśli?

Gość BeataRu
Korzystam z Novum już pewien czas i muszę powiedzieć, że na prawdę jestem zadowolona.

Gość gość
Mnie przyciagal indywidulany pakiet i okres gwarancyjny jaki maja w Novum

Gość gość
I przede wszystkim to, że można oszczędzać. Ja jestem zadowolona ze swojej zmiany

Gość zofia56
Tak natrafilam na forum, ja jestem w trakcie rozmyslen apropo zmiany operatora. Chce zmienic i szukam wlasnie najtanszego operatora i opini. I ciekawa propozycja jest u Novum przyznam