Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajaa6

Tabletki anty a okres.

Polecane posty

Gość dajaa6

Witam, niedawno, a mianowicie w listopadzie przestałam brać tabletki antykoncepcyjne Naraya które brałam ponad 1,5 roku. Potem dostałam normalnie okres tak jak zawsze w czasie brania tabletek i juz kolejny miałam 'normalny' czyli ten poza rytmem tabletkowym, dostałam go 26 grudnia, kolejny 26 stycznia i wydawałoby się że już wszystko w normie i 26 lutego przyjdzie trzecia miesiączka a tu klops.. spóźnia się :( Moje pytanie czy to powinno tak być, tzn. że dopiero teraz mój organizm jakoś reaguje na brak tych tabletek i miesiączka przyjdzie później, czy jest coś nie tak (czytaj ciąża), dodam że ostatnio stosunek uprawiałam tydzień temu. Proszę o pomoc!!!

to normalne - okres moze byc nieregularny do pol roku po odstawieniu tab anty - tez tak mam - ginekolog powiedziala ze to normalne

Gość Bossska
Skoro się zabezpieczacie to nie ma co panikować że jesteś w ciąży! Jak spóźnia się nie wiele to nic takiego w końcu odstawiłaś tabletki anty i to normalne, ale za kilka dni zrób sobie test, tak dla pewności :) Ale pamiętaj że ciąża to nie koniec świata!