Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jikmaaaa

Pytanie do facetów którzy lubią duże biusty ...

Polecane posty

Gość jikmaaaa

czy bylibyście w stanie być z kobietą która ma małe piersi ? Powiedzmy że podoba wam się jej buzia i ciało poza jej piersiami ponieważ są małe. Czy podniecałaby was w łóżku z małymi piersiami ? Czy szukalibyście innej biuściastej na boku ?o czy związek z facetem który lubi duże piersi ma sens jeśli samej ma się małe ??

Gość mezczyzna anonim
taka miłosc to krok do homoseksualizmu

Gość jikmaaaa
że niby co :o

Gość Senseellee
nie słuchaj autorko debila, pewnie jest pedałem i pluje jadem, oczywiscie ze jest mozliwa, moj facet bardzo mnie kocha mimo małych piersi, a wiem ze podobaja mu sie duze:P

Gość mezczyzna anonim
taki żart zarzuciłem no :classic_cool:

Gość Senseellee
oszukiwałam go bo nosiłam push-upy powiększające piersi o dwa rozmiary :O

Gość kobieta_zna:sie
Senseellee, tylko czekac az rzuci sie na cycusie jakiejs chetnej kolezanki :) a moze to juz po ..... jesli facet lubi cycki dlaczego wiaze sie z kobieta bez cyckow?przeciez to jakis kamikadze :O

Gość jikmaaaa
zastanawiam się bo jeśli ja bym np. lubiła wysokich facetów nie wiązałabym się z tymi niskimi a nawet jakbym się z takim związała to by mi to cały czas przeszkadzało i mogłoby nawet doprowadzić do zerwania, dlatego nie rozumiem dlaczego facet którego najbardziej podniecają duże piersi wiążą się z tymi które mają małe ?? :o on mi mówi że jemu to nie przeszkadza i lubi moje piersi ale wiem że z czasem zacznie szukać tego co naprawdę mu się podoba /

Gość policjanttt....
może facet Cię po prostu......kocha

Gość jikmaaaa
ale miłość z czasem mija pożądanie też i człowiek patrzy już inaczej i jak klapki spadają to czlowiek już patrzy inaczej i szka tego co naprawdę go ponieca

Gość oceniasz innych według siebie
mi się podoba wiele rzeczy a zrobię wszystko dla faceta który ich nie posiada (a i tak mnie podnieca). nikt nie mówi by wiązać się na siłę z osobą totalnie odpychającą, ale skoro jesteś taka pusta (że mimo miłości będzie Ci wzrost przeszkadzał np) to szkoda mi Twojego faceta. w życiu nie chodzi o szukanie idealnej laleczki do seksu przecież, tylko o fajny związek z podniecającym facetem, a to że odbiega się od czyjegoś ideału to mniejsza dzięki temu wiem, że za 30lat, gdy będziemy pomarszczeni, ja może po menopauzie będę mieć beznadziejną figurę wciąż będziemy się kochali i mieli fajny seks dopóki zdrowie pozwoli ;)

Gość oceniasz innych według siebie
skoro miłosć mija, to szukaj co 2 lata nowego faceta do seksu, co masz za problem🖐️

Gość barnej
ja uwielbiam duże, ładne piersi a jestem od lat z kobietą, która ma na prawdę maleństwa. kocham małpę i już. a w razie czego cycki zawsze można zrobić :)

Gość dziewczyna po awf...
normalne ze skreślamy ludzi za wyglad co w tym dziwnego

Gość Swojego faceta sie zapytaj?
Pytanie jest troche glupie. Skoro jest z toba to nie mozesz byc dla niego bardzo odrazajaca ;) niektore kobiety maja duze piersi a inne male. Co w tym takiego?