Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trish liike Fish ;]

Coo o tym sądzicie...Wyjazd do Londynu

Polecane posty

Gość Trish liike Fish ;]

Zastanawiam się nad wyjazdem do chłopaka do Londynu. W maju bądź czerwcu tego roku po skończeniu szkoły. Angielski znam, tylko, że nie będę mieć nic więcej poza LO...Czy uda mi się tam znaleźć pracę? Słyszę, że w Anglii jest teraz bardzo ciężko, że kryzys, recesja, wysokie koszty utrzymania, pracy mało...Nie liczę na Bóg wie co, wiem, ze jeśli miałabym prace to na pewno za minimalna, ale skoro mam chłopaka to razem byłoby łatwiej, bo samej to wiadomo, że ciężko jak się mało zarabia, a tym bardziej w Londynie. Co robić? Jechać? Znajdę coś? Chciałbym pracę na cały etat, może być fabryka, magazyn, sklep itd. Tylko czy przyjmą kogoś bez doświadczenia...

Gość OWRJFPDLQ[]C[PWQEU9R
zadajesz pytania na które ani wróżka nie zna odpowiedzi. jakie masz umiejętności? jaki jest Twój język? czy miałaś z tej pory kontakt z naitivami ? bo czasem mozna umieć jeżyk książkowo , przyjeżdzasz jednak do danego kraju i nic nie kumasz na początku. praca jest ale trzeba umiec ją odnaleść , mieć odwagę i troche przebojowości.

Gość Trish liike Fish ;]
Bylam juz nieraz w Anglii, rozmawialam z roznymi ludzmi, rozumiem co do mnie mowia, no i umiem odpowiedziec ;) Ogladam filmy i tym podobne po angielsku by sie "obyc" z jezykiem...