Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onaonaandon

powrot do pracy

Polecane posty

Go艣膰 onaonaandon

wracam do pracy po 4 miesiacach przerwy. Zwolniono mnie z przyczyn ekonomicznych. W miedzyczasie pracowalam dorywczo w innej firmie jako pracownik fizyczny. Teraz jak to mowia wrracam na stare smieci. W zwiazku z tym boje sie jak sobiie poradze. Jest to supermarket,tysiace kodow , kombinacje na kasie, zaxnajomienie z towarem. Obawiam sie ze duzo rzeczy zapomnialam i boje sie ze moge nie podolac mimo ze wczesniej bylam bardzo dobrym pracownikiem. Moze ktos byl w podobnej sytuacji i po dluzszej przerwie wrocil do pracy? Prosze o jakies rady .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nigdy nie wchod藕
dwa razy do tego samego bajora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie przesadzaj, przecie偶
4 miesi膮ce to nie jest d艂uga przerwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣cie! wraca艂am 2x
po urlopach macierzy艅skich - po prawie rocznych przerwach. Jestem ksi臋gow膮 - system ksi臋gowy, przepisy etc. wszystko si臋 zapomina, a p贸藕niej wszytsko sobie musisz przypomnie膰. 4 miesi膮ce to wcale nie tak d艂guo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalinowoTruskawkowa
co innego zaczynac calkowicie nowa inna prace gdzie nie wiesz na co masz sie przygotowac, napewno sporo czasu zajmie ci poznawanie wszytskiego czym sie bedziesz zajmowac ale tak ma kazdy poza tym zawsze mozesz poradzic sie innych pracownikow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaonaandon
czasami trzeba wejsc jesli sie nie ma innego wyboru. Ja przez te miesiace ktore siedzialam w domu nie znalazlam pracy. A tam gdzie pracowalam dorywczo byla tzw umowa smieciowa... Poza tym dojazdy ... Tutaj miejsce pracy mam doslownie na wyciagniecie reki....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaonaandon
najbardziej obawiam sie tych wszystkich nowosci ( w handlu to norma). Ciaglr nowe towary nowe kody. Mam nadzieje ze sobie poradze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalinowoTruskawkowa
napewno musisz wlazyc duzo zaangazowania by sie we wszystkim polapac za niedlugo tez czeka mnie szukanie nowej pracy i to przeraza...

Udost臋pnij ten post