Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakwsopoei30imskkdis

MOJE MENU

Polecane posty

Co sądzicie o mojej diecie? 7.00- i bułka pęłnoziarnista posmarowana jakims serkiem twarogowym, albo z warzywami ... 9.00 kawa z mlekiem 11.00 jabłko 13.00 mały jogurt 15.00 1/2 opakowania warzyw na patelnie 400g 18.00 jabłko 20.00 1/2 opakowania warzyw na patelnie ok 400g

waże 58,8... i mam 166 cm wzrostu Dodatkowo pije zieloną herbate i wode . Ruchu za duzo nie mam ponieważ mam prace biurową, jestem poza domem 12 godzin wiec szczerze nie mam juz czasu na bieganie a szczególnie w taką pogode, poczekam do wiosny .

Gość yip0oo
za ubogie to menu

Ale mi to wystarcza, tym bardziej ze nie mam ruchu niestety.... Pytanie do doświadczonych: jakiego spadku wagi moge sie spodziewać po tygodniu?

Gość kinguska84
zalezy co chcesz zrobic?chcesz schudnac?

tak, chce schudnąc do 55 kg

Gość peachean
A gdzie jakaś ryba? Olej roślinny? Kwsay omega-3 które znajdziesz zarówno w rybce jak i oleju rzepakowym pomagają w walce z kilogramami. A tłuszcze same w sobie rozpuszczają witaminy A,D,E i K - bez nich grozi Ci ich niedobór.

Gość Jestem żywieniologiem
I stwierdzam że z tą swoją dietą nie schudniesz na dłużej. Jak już tu napisano, powinien się tu znaleść jakiś tłuszcz roślinny. Poza tym nie masz zachowanej równowagi kwasowo- zasadowej i w późniejszych latach możesz dorobić się wrzodów żołądka