Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellfi

Tako Jumper X

Polecane posty

Gość ellfi

Witam, szukam opinii o wózku Tako Jumper X? Zastanawiam się też nad Jedo Fyn 4Ds.

Gość rodzynki w czekoladzie
ja miałam taki wózek 3w1 i wg mnie ma 3 minusy: po pierwsze ciężki - jak mieszkasz w bloku i trzeba będzie nosić wózek po schodach to szukaj czegoś lżejszego, po drugie jak się wyjmie gondolę a włoży spacerówkę to ciężko coś włożyć do kosza bo jest spacerówka nisko zawieszona, po trzecie, trzeba mieć duży samochód żeby zmieścić wózek do bagażnika to są wg mnie minusy tego wózka, ja mieszkam w domu na wsi więc wózek służył mi tylko do spacerów po okolicy, więc za bardzo nie odczułam tych minusów, jesli chodzi o plusy to szerokie pompowane koła, jest możliwość kołysania góra-dół, duży kosz na zakupy, ale tylko do momentu gondoli, później przy spacerówce ciężko coś większego tam włożyć, spacerówka duża wygodna, kilka pozycji rozłożenia ogólnie fajny wózek za przystępną cenę, ale wszystko zależy od miejsca zamieszkania i czy planujecie dużo jeździć gdzieś dalej i brać ze sobą wózek

Gość Czy Tako Jumper X
ma regulację zagłówka w gondoli?

tak ma

Gość do rodzynki w czekoladzie
Mam pytanie odnośnie fotelika, na Allegro dostępne są wózki z fotelikami Maxi Cosi Cabrio Fix lub CITI albo ze zwykłymi fotelikami, chciałabym się zapytać jakie ma Pani doświadczenie z fotelikiem?

Gość też jestem zainteresowana
tym wózkiem ale chciałabym zobaczyć go na żywo, jestem z Wrocławia i jak do tej pory w żadnym sklepie go nie znalazłam więc gdyby któraś z was trafiła na niego w jakimś sklepie we Wrocławiu to byłabym wdzięczna za informację.

jeśli chodzi o fotelik to ja miałam od razu w zestawie z wózkiem i chyba jest on też firmy TAKO, ale są też te wózki 2w1 i można fotelik dokupić oddzielnie, a do stelaża w tym wózku pasuje raczej każdy fotelik

ja jestem z Siedlec i u nas taki wózek można spotkać w każdym sklepie/hurtowni z art. dziecięcymi i ceny podobne jak na allegro

jeszcze mi się teraz przypomniało, że gondola jest na płozach ma funkcję kołyski