Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la princessa

sklepy na allegro - inka styl i modomania

Polecane posty

Gość la princessa

jaka jest jakośc ich ciuchów? kupowałyście tam?

Gość bbchdhc
brzydkie, oczoyebne kolory i cienkie te szmatki

Gość la princessa
kolory są mało ważne, ale jakość ubrań, rozlecą się po 1szym praniu?

Gość kkrrrrrrrr
kiedyś kupiłam bluzkę u modomania i ...nigdy więcej

Gość la princesaaup
co z nia było nie tak? chce znac szczegóły

Gość kkrrrrrrrr
marna jakość, materiał jak szmata, widać, że szyją z tanich materiałów i idą na ilość, a nie jakość

Gość kkrrrrrrrr
bluzka miała też plamę, na białym kolorze żółta plama Reklamacja się nie opłaca

Gość ja zamawiałam
na ince bluze i dres i do dziś je mam i chodze

Gość iuyiiooip
u inki kupowalam, to zależy :) ale raczej nie polecam. zwykle szmaty, zwlaszcza te sukienki, zwykle przeswitujące szmaty, nadające sie tylko do chodzenia po domu. jedyne co mają dobre to sweterki i spodnie dzinsowe, z tego jestem zadowolona. ale sukienek zadnych ani bluzek czy spodniczek nie radze kupowac. zreszta chyba widac po komentarzach.

Gość iuyiiooip
"marna jakość, materiał jak szmata, widać, że szyją z tanich materiałów i idą na ilość, a nie jakość."-zgadzam sie z tym, zwlaszcza tam gdzie napisane jest ze material to wiskoza plus elastan, to są najgorsze szmaty. moze i nie rozpadna sie po praniu ale wstyd w tym wyjsc na ulice, no taka szmatka cienka. "najlepsze" są te sukienki, jak uda ci przeswitują :D ja tam kupilam kilka sukienek na zdjeciach wszystko super, a potem i tak w nich nie chodzilam bo to sie po prostu nie nadaje, zeby w tym wyjsc na ulice bo widac ci tylek taki cienki material, wywalilam do PCK :D a najbardziej mnie smieszy jak za taką "sukienke" zyczą sobie 30-40 zl :D

u modomani nigdy nic nie kupilam - az sprawdze z ciekawosci ;) natomiast w ince robie regularnie zakupy od prawie roku i w sumie tylko raz poczulam sie lekko zawiedziona (kurtka wygladala troszke gorzej niz na zdjeciu) no ale nosze ja do dzis, nie chcialo mi sie bawic w zwroty chociaz kolezanka mowila, ze w przypadku wymiany jakiejs bluzki nie bylo zadnych problemow ;p z tego co zauwazylam to ta cala firma inkastyl ma dwa konta na allegro (przynajmniej od jakiegos czasu) inkastyl i allenaj. na allenaju sa w sumie same chinskie ciuchy i tam wlasnie kupilam kurtke a na inkastyl sa ubrania polskie - sami je projektuja i szyja i z nich jestem bardzo zadowolona, zakupy robie od dluzszego czasu tylko na tym koncie bo i te ciuchy sa fajniejsze mimo, ze ciut drozsze to przede wszystkim dobrej jakosci, piore i chodze non stop :D "ja zamawiałam" tez mam spodnie dresowe z inki i to w dwoch kolorach ;)

Gość gość
Ogólnie ciuchy mają ok. Z czasem towar dostaję szybko czasem czekam kilka dni. Co do jakości to na większkości metek jest "made in china" . Problem jest w momencie gdy reklamujesz towar, nie chcą oddac kasy, kombinują, dostałam porwaną bluzkę a pani z obsługi próbowała mi wmówić że specjalnie ją porwalam. Także nie polecam.

Gość gość
na inkastyl polecam sukienki wlasnie maja fajne ale te drozsze bo tanich nie kupowalam .Jestem mega zadowlolona juz dwa razy tam kupuje.