Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBASKA123

Ćwiczenia "skalpel"

Polecane posty

Gość Gdynianka34
......Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.......

Gość ja prosze o pomoc
hej . grubaska . mozesz mi przeslac na moj e mail cwiczenia z Ewa . ja mam okropny brzuch i wielkie biodra po 2 ciazach . lato sie zbliza i chcialabym trochce zgubic tluszczu .

Gość GRUBASKA123
hej (do-ja proszę o pomoc) , tak podaj mi e-mail to wyslę ći kilka ciekawych ćwiczeń

Gość GRUBASKA123
tzn Ci , przepraszam za pomyłkę

Gość GRUBASKA123
do glinka 93- ja dzisiaj zrobiłam killera.. nie jest źle, jak tak dalej pójdzie to uwolnię się od tych moich "zapasów"

grubaska podziwiam Cię. Ja killera chyba kiedyś próbowałam i nie dałam rady, a teraz boję się go tknąć. Grubasko ważysz się czy mierzysz ? Ja co prawda się Ważyłam we wtorek i jest 69,6kg dobre i tyle na początek. Oczywiście zmierzyłam się też, ale te moje wymiary. Szkoda pisać.

Gość GRUBASKA123
glinka.. Ja mierzę się, wazę i robię sobie zdjęcie co tydzień w piątek, zobaczymy co z tego wyjdzie na razie, czuję się jak wypluta mysz... poprostu zmuszam się do ćwiczeń, a jak by mi ktoś postawił przed nosem talerz ciastek to najpierw bym go udusiła a później zjadła bym ciastka... ale wiem, że to przejdzie i ta myśl dodaje mi otuchy...

Gość GRUBASKA123
halo,,,ktoś jeszcze ćwiczy..???? ja nie miałam dostępu do komp. i nie miałam jak się odezwać... ćwiczę i ćwiczę a waga ani drgnie...tracę już nadzieję...

Gość Ewka jest głupia i śmierdzi
Ja ćwiczę, ale nie Ewkę, bo nie chcę mieć jakiejś kontuzji :D

Ja tem mam na celu schudnac ale kompletnie nie wiem jak bo mam figure gruszki czyli wszystko siedzi w nogach wiec jednoczesnie nie mozna za bardzo rozwijac miesni ud i to takie bledne kolo

Gość zmotywowan98989898
dziewczyny , minęło już trochę czasu, jak wam idzie? Wytrwałyście? Widać efekty?

Gość gość
jak tam efekty?

Gość marta8315
Hej dziewczyny, ja zaczęłam ćwiczyć skalpel jakieś 1,5 m-ca temu miałam przerwę 2 tyg ( remont) od 4 dni ćwiczę ponownie. Nie robiłam zdjęć, jednak sama widzę zmiany- mięśnie inaczej wyglądają :) ( mi bardziej zależy na pozbyciu się tłuszczyka i wyrobienia mięśni na brzuchu- reszta jest ok ) co do diety nie stosuje żadnej jem to na co mam ochotę - z umiarem i nie jem po 18. Wychodzę z założenia że jem wtedy kiedy potrzebuję ;). Do tej pory ćwiczyłam co drugi dzień. Od poniedziałku skalpel zaczynam przeplatać ze skalpelem II zobaczymy co z tego wyjdzie :) pozdrawiam :)

Gość gość
Jestem po 16 treningach Skalpela, ćwicze od połowy czerwca, nadam sie?