Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanitkaaa

Mąż chce bym znalazła sobie kochanka

Polecane posty

Od pewnego czasu mąż namawia mnie abym znalazła sobie kochanka. Nasze życze erotyczne już od dłuższego czasu jest sporadyczne i ogranicza się jedynie do pieszczot ze strony męża. Ja jednak chciałabym czegoś więcej. Nasz staż małżeński to ok 20 lat. Mąż jest ode mnie trochę starsza. Jego potrzeby w tej sferze w oststnich latach znacznie się zmniejszyły lu całkowicie zanikły. Jestem pewna, że mąż nie ma nikogo na boku, nie ma takiej możliwości. Mąż twierdzi, że posiadanie kochanka nie wpłynie na jego stosunek do mnie.. Nie ukrywam, że oprócz seksu oralnego potrzebuję czegoś więcej a kochanek w tej sytuacji byłby dobrym rozwiązaniem. Jednak mam pewne obawy czy stosunek męża do mnie rzeczywiście się nie zmieni, czy ja nie zacznę patrzeć na nasz związek inaczej i nie zniszczę go, w końcu nie wszystko da się zaplanować. Proszę o wypowiedź panie, może ktoś był już w podobnej sytuacji i ma pewne doświadczenie . Dziękuję

Gość Spontaniczny..
ile masz lat anita?

to wszystko kwestia tylko i wyłącznie Twojego męża, znasz go os tylu lat....powinnaś wiedzieć czy go to "poruszy" czy będzie miał to gdzieś....

Gość Meronitka
Ja miałam podobnie, niewielkie zainteresowanie seksem ze strony mężą i moje znacznie większe potrzeby. Sam wyszedł z propozycją, żebym znalazła kogoś do seksu. Wyszło tak, że na urlopie miałam za jego zgodą romans i to go rozruszało - może nie jest demonem seksu ale moje "zdrady" pozytywnie wpływają na jego chęci :) Chyba go to podnieca bo wypytuje się mnie o szczegóły a potem ma ochotę na seks :)

Gość Spontaniczny..
Meronitka ile masz lat?

Gość anyżeq1111
A jakbyś się czuła gdyby twojego męża to w ogóle nie ruszyło? Nie myślałabyś, że w ogóle go nie obchodzisz?

Gość Meronitka
28

ale kochanek nie miał z założenia "pobudzać" męża tylko zaspokoić żonę ;)

Gość Spontaniczny..
Meronitka napisz cos o sobie wiecej...

Gość Meronitka
U mnie wyszło tak, że spełnia obie funkcje - zaspakaja mnie i sprawia, że mąż ma ochotę na mnie :) Zaliczyliśmy nawet trójkąt 2m+k

Gość Meronitka
całkiem, całkiem... nie powiem :P

Gość Spontaniczny..
Meronitka poznajmy sie:)

Tez sie nad tym zastanawiałem ale.............nie ma osób które by chciałe tego spróbowac. ZOna odpada

Gość Meronitka
Z żoną najprościej :D

Gość pawel32
Witam wszystkie panie ktore szukaja kochanka za przyzwoleniem meza i nie tylko . Z mila checia dolaczylbym do pary . mam 176cm 76kg szatyn oczy niebieskie pochodze z okolic wawy moj nr 609316148

Gość Zdziwek pospolity
każdy, który ma takie zapędy i wpycha swoją kobietę w łapy innego jest ukrytym pedałem i marzy aby chlasnąć mu rowa. I wszystko w temacie !

Gość NiuniAzGóR
W moim przypadku jest całkiem na odwrót....ja bym chciała kochanka mięć, ale mogę tylko pomarzyć,nawet kiedyś proponowałam mojemu że kobietkę jakąś zaproszę do sypialni to tak na mnie spojrzał jak bym nie wiadomo co chciała :D Tak że skoro men daje Ci wolną rękę to korzystaj :-)

Gość Zdziwek pospolity
bo masz prawdziwego chłopa a nie spedalonego zboka !

Gość ;,Zullus:?
I co tam dziewczyny ? już niedzielny obiad?:)

Gość NiuniAzGóR
pewnie tak..prawdziwy chłop wszystko chce mieć dla siebie:-P

Gość aaniykaaa
zdziwek pospolity, masz bardzo dobry nick powinieneś dodać przedrostek nad i dalej słuchac hip hopu. Myślisz, że wszystko jest czarno-białe.Łatwo wydawać opinie o kimś o kim się nic nie wie. Może jeszcze dodasz, że prawdziwy chłop to jeszcze profilaktycznie babę leje a ona jest tylkp po to aby zaspokajać jego potrzeby. Bardzo mylisz się wydając takie opinie o moim mężu.

wracajcie do tematu:)

Gość Zdziwek pospolity
Nie muszę znać personalnie tego typa, objawy są typowe dla ukrytego pedalstwa. Żaden prawidłowo rozwinięty samiec nigdy czegoś takiego nie wymyśli ani nie zaproponuje. To chore i wbrew naturze ! P.S. Nie znoszę hip hopa

Gość katowiczanka&
chcesz kochanka to go sobie poszukaj mąż nie musi wyrażać zgody

katowiczanka:) ale tu dziewczynie i jej mężowi chodzi o coś innego tw. cucklod

Gość mój też tak chce
Zespół Zdrady Kontrolowanej - wygooglujcie sobie

Gość Zdziwek pospolity
"Cuckold często pojawia się w relacjach BDSM, ponieważ jest to zjawisko dość silnie powiązane z masochizmem rogacza (upokarzanie poprzez zdradę, porównywanie go z kochankami, udowadnianie, że nie jest 'dość dobry', żeby zaspokoić Hotkę) i podkreśla dominującą rolę kobiety. To do niej należy decyzja, czy rogacz ma prawo do jakichkolwiek kontaktów seksualnych z nią, czy jej kochankiem (w nieco rzadziej spotykanych relacjach biseksualnego cuckoldu), czy też Hotka współżyje - kolokwialnie mówiąc - 'z kim chce', a rogacz pomimo bycia jej partnerem życiowym/mężem pozostaje w celibacie. " NO !, TO KOLEJNY ZBOK :D

ale może sa kobiety które maja juz takie doświadczenia?:)