Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makara20

Problem z okresem

Polecane posty

Gość makara20

Witam serdecznie, mam taki problem... Moja narzeczona nie ma zbyt regularnego cyklu, często jej się spóźnia dzień, dwa, czasami jest też za szybko. Dziś jest 36 dzień cyklu i krwi brak. Współżyjemy tylko z prezerwatywą i nie kończę w środku niej, ale raz tam się zdarzyło 'wejść' bez gumki na chwilę, ale to było w centrum dni niepłodnych (jakiś miesiąc temu). W zeszłym roku, dokładnie rok temu, też jej się okres spóźniał, ale już nie pamiętam ile czasu. W wakacje spóźnił się 10 dni z powodu mojego wyjazdu. Czy może tak się dziać z powodu sesji? Moja narzeczona uczy się na dość trudnym kierunku i miała głowę zawaloną bardzo trudnymi egzaminami, nauką, do tego napiętą sytuacją w domu rodzinnym. Czy to jest powód? Dodam też, że ma od 5 dni wszystkie znamiona jakie ZAWSZE ma przed miesiączką. Test zrobi w poniedziałek, tak mamy ustalone. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Przed okresem jak i przed ciążą są podobne oznaki, zdenerwowanie, ból piersi, brzucha, inne smaki, także test może warto zrobić wcześniej, ja nie mam 2 tygodnie, też mam aktualnie sesje, dziś rano robilam test, dzidziusia tym razem nie będzie, dodam, ze sie nie zabezpieczam, ponieważ staram sie o dwie kreski :) pozdr.

Gość makara20
Witam, test zrobiony, jedna kreska - brak ciąży. W poniedziałek idziemy do lekarza. Co jeszcze może być przyczyną tego stanu rzeczy?