Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myhorek

8lat w plecy

Polecane posty

po 8 latatch facet mi napisła ze chce sie uspokoić uczuciowo! nie wiem jak ja sobie dam z tym rade , jestem załamana psychicznie

Gość powiemtak88888
Faceci to kretyni:( z każdym dniem umacniam się w tym przekonaniu.

Gość dlaczego w plecy?
przeciez nikt Cie nie zmuszl by tyle lat z nim byc?pewnie Ci bylo dobrze skoro tyle wytrzymalas to czemu teraz masz jakis zal?trzeba bylo po paru latach miec parcie na slub skoro teraz zostalas z niczym,pewnie bylas darmowa praczka .kucharka,sprzataczka i teraz facet znudzil sie i poszedl sobie,daj spokoj,poboli i minie,zycie przed Toba,ktore nie konczy sie na facecie,powodzenia

poboli? znam takie co męża łajdak kochają po dziesiątkach lat od rozstania

po czesci to prawda co piszesz fajnie sie pisze ze nie ma co marnowac zycia ale poradzic sobie z bolem po rozstaniu nie jest takie proste :(

Gość nie mam juz kumpla
Dlaczego faceci to kretyni? Mnie zostawiła dziewczyna po 2 latach z dnia na dzień dla mojego kumpla to ja mam pisać ze dziewczyny to kretynki?

Gość ona46
Mnie zostawił po 7 latach i wdał sie w romans z mężatką ;/boli jak cholera.

Gość nie mam juz kumpla
No boli boli i to strasznie a najgorsze jest to ze na początku nie bolało teraz minął miesiąc i zaczyna doskwierać samotność i powoli niewyrabiam

@ nie mam juz kumpla oj kiepsko z tobą, źle wybrany kolega, źle wybrana ukochana, w sumie spójrz na to tak - za jednym zamachem pozbyłeś się dwóch świń

Gość nie mam juz kumpla
Teraz to wiem z tym ze tą drugą świnie jeszcze kocham niestety i mam akurat chwile słabości

najbradziej boje sie samotnosci mam 32 lata i boje sie ze juz nikogo sensownego nie poznam i bede sama, boje sie tego ze kazdego nastepnego faceta bede porównywac do niego

lesunię wycięli? za homoseksualna propagandę? czy to tylko u mnie?

Gość nie mam juz kumpla
8 lat to naprawdę dużo ale na pewno jeszcze Ci się ułoży ja też tak do tego podchodzę i jakoś mi trochę lepiej

mnie tylko jeszcze potrzymuja na duchu tego typu historie ze po rozstaniach kazdy trafił na lepszego faceta ( mowie tu o moich kolezankach i znajomych) i jest szczesliwy ,wiec moze jeszcze nie wszytsko stracone....

Gość nie mam juz kumpla
Ja mam to szczęście ze każda będzie lepsza ale i u Ciebie się trafi lepszy na pewno!

Gość pomponikkk
oj tam.. mnie po 6 latach i co? obecnie mam super faceta, w kwietniu wychodze za maz, jestem w ciazy :) i z perspektywy czasu smieje sie ze taka glupia bylam placzac za nim..poboli poboli i przestanie..wiem z autopsji :) glowa do gory :)

Uspokoić się uczuciowo? Miał dość awantur?

pomponiku , wiem ze tak moze byc bo znam duzo osob ktore rozstało sie po długich zwiazkach ,pozniej znalzłao sobie fajnych facetów i wszytsko sie szybko potoczyło, slub, dziecko itd. głeboko wierze ze w mim przypadku bedzie podobnie zycze Ci szczescia

purga--> ja to rozumiem tak ze uspokic sie uczuciowo tzn ze nie ma ochoty juz ze mna byc ,chce stłumic swoje uczucia bo juz sie nie widzimy od miesiaca i stad ta decyzja

Kiedy ja mam ochotę uspokoić się uczuciowo oznacza, że kobieta budzi we mnie za dużo niezdrowych emocji...