Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnus 2012

Problem

Polecane posty

Gość Magnus 2012

Od miesiąca opiekuje się códowną dziewczynką i od czasu do czasu jej starszą siostrą. Obydwie mnie bardzo polubiły. Mój problem polega na tym że ta starsza dziewczynka miała w zeszłym tygodniu urodzinki ja o tym nic nie wiedziałam dowiedziałam się po fakcie. Nie kupiłam jej żadnego prezentu. Teraz wiem że pod koniec marca ma urodzinki moja podopieczna a kilka dni wcześniej jej mama czyli moja pracodawczyni. Co mam zrobić? Kupić im po jakimś drobiazgu symbolicznym no ale co w tedy ze starszą siostrą o urodzinkach jej dowiedziałam się dopiero po fakcie. A może udać że o niczym nie wiem ale to chyba durne Proszę o rade

Gość dosfdjetyy
kup sobie slownik, to bedzie najlepsza inwestycja kretynko

Gość Magnus 2012
wsadź sobie w ...e ten słownik

Gość czy przed zas
jabym kupila cos symboliucznego niedrogiego dla wszystkich kobietek

Gość aha123456
ja mamie kupilabym jakies czekoladki tylko, a prezenty kupilabym dziewczynkom. Przyczym tej jednej powiedzialabym ze nie wiedzialabym ze ma urodziny dlatego dostaje dopiero teraz:) A udawac ze się nie wie to jednak faktycznie głupio

Gość peachean
Ja kupiłabym jakiś drobiazg obu dziewczynkom, a pracodawczyni złożyłabym życzenia jedynie - w końcu głupio tak pół pensji wydać na rodzinę u której zarabiasz ;) Zwłaszcza, że opiekujesz się dziećmi dopiero od niedawna, więc nie masz jeszcze żadnych zobowiązań w stosunku do rodziny.