Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettte898989

JAK MYŚLICIE CO JEST W NIEJ NAJŁADNIEJSZE? PODOBA WAM SIĘ? FOTO

Polecane posty

Gość Anettte898989

jak w temacie, jak uważacie jakie są jest najmocniejsze strony, tz. co w niej jest najładniejsze i przyciąga wzrok? jesli sa jakieś rzeczy nad którymi powinna popracowac też możecie napisać, ale w sposób kulturalny. foto profesjonalne z sesji, i jedno zwykłe, żeby póxniej nie było, że photoshop, itd http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cda4b85c0bb9284d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e4e4306abd26561.html

Gość wersilala
+włosy +sylwetka +kolor oczu

Gość oihjkjhk
Przytoczę Kultowy test z gry Kajko i Kokosz: Dziewka jakich wiele!!!!!

Gość xczxfads
Od kilku lat przynajmniej raz w miesiącu widzę twoje zdjęcia, a rzadko tu bywam:P Jesteś zdrowa na umyśle? :O

Gość Ofelia M
znowu ty brzydulo wygladasz jak zaba i te oczy blehhh rzygam, jestes obrzydliwa -10/10

Gość oihjkjhk
Jakby wyglądała przynajmniej jak Kiira Korpi można by powiedzieć o unikalnej urodzie

Gość Djfhfhf
Wioskowy styl ubierania sie, paskudny makijaż oczu. Popracować nad ladniejszym skretem wlosow. Sylwetka ok.

Gość oihjkjhk
Albo jak Diane Kruger, Resse Witherspoon czy Terese Johaug

Gość ja niestety widze same miniusy
-badziewny styl -worki pod oczami -wąskie usta -ŻÓŁTE ZĘBY

Gość fsfsfdff
brzydka !!

Zacznę od tego co bym zmieniła: - zapuściłabym brwi - nie malowałabym czarnej kreski wewnątrz powieki Śliczne włosy i jak teraz otworzyłam drugie zdjęcie to widzę że śliczna dziewczyna, taka naturalna i świeża. Postawiłąbym na naturalność właśnie

Gość HuszuAszur
"foto profesjonalne z sesji, i jedno zwykłe" które jest które :D x prawdę powiedziawszy modelką nigdy nie zostaniesz po pierwsze figura po drugie jesteś już stara (już ni masz tych 14lat) po oczach bije sztuczność wyglądasz jak gumowa lala twoje brwi mają nie korzystny kształt fryzura kiepska idź natychmiast do fryzjera i ten kolor kurczaka do tego ogranicz tapetę i zlikwiduj wory pod oczami może jakiś dobry korektor powinnaś się podszkolić w sztuce makijażu dodam jeszcze że się ubrałaś nieodpowiednio do figury

Gość hdfurow6666
ZOPERUJ GEBE I KUP PERUKE

Gość Anettte898989
HuszuAszur WYRZYŁAS SIĘ? lepiej ci? jak ja nie rozumiem takich ludzi! stara? bo nie ma 14 lat? co ty pedofil jesteś? sztuczna? każda zadbana laska jest sztuczna? a może lekki makijaż to dla ciebie sztuczność? co jest sztuczne? usta? cycki? doczepione włosy? porąbało cie zupełnie, chcesz kogoś pojechać? OK, ale rób to umiejętnie

Gość HuszuAszur
jak chcesz zostać modelką to wiek 16lat to jest ostatni dzwonek taka jest prawda ty jesteś już koło 30 więc zupełnie nie masz szans w modelingu co do zadbania to niestety nie jesteś zadbana bo jesteś sztuczna tyle masz tej mapki na twarzy że szok pewnie wieczorem musisz używać szpachli żeby to zdjąć

Gość Anettte898989
haha śmieszna jesteś kredka do oczu tusz na rzęsy i troche pudru to dla ciebie tapeta? tapeta to jest konturowanie twarzy, i inne syfy 90% lasek sie maluje

Gość Anettte898989
po za tym kto mówił o karierze w modelingu? haha rozwalasz mnie, widocznie żal ci dupsko ściska pokaż swoje zdjęcia z sesji, pewnie pozujesz dla największych domów mody, co?

Gość HuszuAszur
"90% lasek sie maluje" jedne w makijażu wyglądają jak ludzie inne jak klauny jak myślisz do której grupy należysz

Gość grensof
ładna jestes mi sie podobasz

Gość HuszuAszur
"po za tym kto mówił o karierze w modelingu" tyle zakładasz tych tematów ze nie pamiętasz co piszesz żal mi cię :O

Gość stylish29
ogolnie nie jestes w moim typie (jestem dziewczyna ale nie jestem homo) ale w zasadzie nie mozna ci nic zarzucic. oczywiscie nie jestes sztuczna itp jak tu ktos napisal. ja bym pogrubila brwi i zmienila nieco uczesanie- ale to sobie masz sie podobac a nie mi.

Gość HuszuAszur
ja nie rozumiem czemu prosisz o opinię nie znosząc krytyki

Gość Anettte898989
HuszuAszur śmieszysz mnie. wiesz, są ludzie którym nie podoba się sama angelina joile, i potrafią to wypowiedzieć w KULTURALNY sposób za pomocą argumentów. a ty się błaxnisz tymi wyzwiskami:) bije od ciebie zazdrość i chamstwo. co jest nie tak? co jest źle z makijażem? obrysowane oko kredką? nawet cieni do powiek nie ma. żal mi ciebie. znam taki typ dziewczyn. każdą ładniejszą zjada jak psa.

Gość ja wiem ......
jedynie włosy fajne chociaz kolor troche zółty ale bardziej chodzi mi o skret loków , makijaż fatalny , koniecznie cos z tym zrób bo wygladasz w takim makijazu jak baba z bazaru , brwi karykaturalne gustu tez nie masz jesli chodzi o ubrania wszystko do poprawki wygladasz tandetnie

Gość Anettte898989
HuszuAszur nie znosze krytyki? gdybyś napisała np. nie podoba mi się jej twarz, bo nosi okulary (przykład), lub coś w stylu "ciemne włosy nie pasują do bladej cery"- OK! ale wyzwiska? co to za krytyka? to chamstwo a nie krytyka.

O matko, Wy tak na serio debatujecie nad jej karierą w modelingu?! Przecież ta kobieta ma cienie pod oczami jak LEMUR! włosy? zakola jak u łysiejącego 50-latka! sucha cera, zaniedbane kłaki, brwi wyskubane w ciemnej piwnicy, waskie usta, wielki nochal, okragła buzia. ŚNIEŻYNKI DORABIANE W FOTOSZOPIE NA "PROFESJONALNEJ" SESJI SĄ KROPKĄ NAD I... Nie lubię kogoś krytykować...ale przeciez tutaj jest jedna wielka tragedia. Nie widzę żadnych, żadnych, żadnych plusów. Nawet gdybym chciała z grzeczności skomplementować naszyjnik czy bluzkę- nie mogę.

Gość HuszuAszur
Allure81 zaraz autorka cię wyzwie od niekulturalnych :D

No a co ja mogę począć jak na widok tych seksownie rozchylonych, pełnych ust zamarłam z zazdrości, i w odwecie musiałam COŚ WYMYŚLIĆ i ją pojechać :)

Gość NokiaLumiaLumia
Ale wy jesteście beznadziejni. Fakt, nie nalezy do super lasek, ale przez kafe przewija się DUŻO, DUŻO GORSZYCH I NIKT ICH TAK NIE WYZYWA. NIEKTÓRE Z WAS JUŻ NIE WIEDZĄ CO WYMYŚLAC. makijaż nie jest jakiś bardzo przesadzony. brwi to racja , ze brzydkie, ale tyle w was jadu i zawiści, ze aż przykro patrzeć, DZIEWCZYNA JEST NA PEWNO POWYŻEJ PRZECIĘTNEJ. STRACH CO BY BYŁO GDYBY TU WKLEPIŁA FOTO NA PRAWDE BRZYDKA LASKA

Gość HuszuAszur
"I NIKT ICH TAK NIE WYZYWA" po 10 razie wklejenia swoich fot na kafe autorka dostaje dwukrotnie większe wyzwiska za namolność proponuję się zapoznać z obyczajami na naszym forum jakieś tradycje trzema zachować :D