Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczecin on37

szukam pracy szczecin lub zagranica

Polecane posty

Gość szczecin on37

szukam pracy w biurze,lub na recepcji szczecin lub zagranica

Gość szczecin on37
a może chcesz w ryj? :classic_cool:

Gość szczecin on37
Ewentualnie moge prowadzic handel papierosami pod Turzynem.

Gość krakow to piękne miasto
Jak chcesz to zatrudnię Cię za najniższą krajową albo na umowę śmieciową. Haaaaaaaaaaaa

Gość Ameno
Pracowałem kiedyś w Wielkiej Brytanii w 2006 roku. Wtedy to widząc czego nauczyła mnie Rzeczpospolita Polska, stwierdzili, że nie mam do samego siebie szacunku. Zdaniem rdzennych mieszkańców osoba, która intensywnie i szybko pracuje w pośpiechu jest osobą niegodną poszanowania, bo nie ma do samego / samej siebie szacunku. I to w dodatku za najniższą krajową. Kazano mi wówczas spowolnić i narzucić własne naturalne tempo. Praca nie ma stanowić stresu. Praca ma być częścią składową życia i je uzupełniać bezstresowo. W Rzeczpospolitej Polsce mam co raz częściej przekonanie, że urzędują psychopaci. I co gorsze, nie zmienia się to od lat. Jest bezustanny niezdrowy sposób funkcjonowania, który jest wymierzony przeciwko obywatelom. Zapewne świadomie. Tylko dziadostwo pracuje na spokojnie. Reszta goni jakby ktoś z biczem stał i poganiał. Taki sposób długo nie przetrwa. Prędzej pobankrutują niż w ten sposób będą leczyć swoje kompleksy. Wolę być bezrobotny i bezdomny niż pracować na rachunek wariata i nabijać mu "kabzy", bo nawet godnie podzielić się nie kwapi. Takich pracodawców można śmiało nazwać złodziejami, bo przez takich dzieje się źle. Nie mam za co nawet godnych zakupów zrobić. Nie wspominając o randkach. Pozdrawiam ze Szczecina ostatnich myślących a nie świrów.