Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14latka_

14 latka i wyjazd do Angli?

Polecane posty

Gość 14latka_

Witam wszystkich. Pisze, bo chce się was poradzić. Otóż mam 14 lat (1 klasa gimnazjum). Moja mama właśnie jest w Angli, wyjechała na tydzień, takie mini wakacje. Ma tam brata, już od jakiegoś czasu zastanawiała się czy tam nie wyjechać, teraz jeszcze bardziej, bo straciła pracę. Teraz wróci, ale powiedziała, że zastanawia się czy w kwietniu nie pojechać tam na stałe, ja te 2 miesiące bym została z bratem a potem bym pojechała tam. Z jednej strony może by się tam jej lepiej żyło? Nie musiałaby liczyć każdego grosza, większe perspektywy. Ale z drugiej strony moja szkoła, boję się, że sobie nie poradzę. Co Wy o tym sądzicie?

Gość emyly
Poradzisz sobie, co masz nie poradzic, jedz w wakacje, przyzwyczaisz sie itp jak cos to na pewno w szkole bd miala polakow

Gość fotel
jeśli jesteś już gotowa na seks z ciapatami to jedź.

Gość azjatycka franca
te wlasnie azjatyckie

Gość klicenóny
Jak chcesz to jedź, Twój wybór.

Nie boj sie poradzisz sobie, 4 lata temu wyjechalam do Irlandii bez zeo ang itp, zaczynalam tez od 1 gim i w ciagu pol roku potrafilam sie juz dogadac, a teraz mam perfekcyjny ang :) Polakow w anglii jest tak samo duzo jak w Irlandii, a jak nie wiecej, wiec na pewno nie bedziesz sama :)

Gość tak se pykam
Tralala

Gość jak jest?
bedzie ciezko, chyba ze znasz angielski, bo za rok czeka cie tutaj GCSE, a z zerowym angielskim bedzie trudno ci go zdac, lepiej jakbys skonczyla gimnazjum w Polsce i srednia z dobrymi wynikami i w miedzyczasie sie uczyla ostro angielskiego i starala sie o studia w UK potem.

Gość fujfujfujfuj
fuuuuuuuj