Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata1970

Atrakcje w Egipcie

Polecane posty

Gość beata1970

Egipt jest moim ulubionym miejscem na ziemi. Pomyslicie, dlaczego Egipt? Przecież jest tyle pięknych miejsc na kuli ziemskiej. Oczywiście, tylko trzeba mieć sporo kasy aby pojechać gdzieś dalej. A do Egiptu, za niewielkie pieniądze i ile atrakcji. Przepiękne, naprawdę przepiękne rafy koralowe, no i oczywiście klimat jaki tam panuje. Ja z moim mężem wyjeżdżam dwa razy w roku do Egiptu. Bardzo często jeżdzimy do Sharmu. Byliśmy w tamtym roku w Tabie. Z Taby pojechalismy na wycieczkę Do Jerozolimy i Petry. Skorzystaliśmy z oferty lokalnego biura. Po wysłaniu smsa, przedstawiciel przyjechał do hotelu i ustalilismy szczegóły wycieczek. Co do wycieczek, to juz drugi raz w Jerozolimie i Petrze, ale takich przewodników jeszcze nie spotkałem. Młodzi, wykształceni, z olbrzymia wiedzą. A co najważniejsze, umiejetność przekazywania wiedzy. Super Tydzień temu wrócilismy z Hurghady. I cóż za miła niespodzianka, biuro LMEGYPT z którego usług korzystaliśmy w Tabie ma siedzibę w Hurghadzie. To zaszaleliśmy. Luxor za 59 USD, Jeep Safarii no i oczywiście Giftun, nurkowanie w najpiekniejszym miejscu Hurghady i tylko za 19 USD. Tak jak w Tabie wszystko super dopracowane organizacyjnie. Dziekujemy za wspaniałe wycieczki Sayedowi www.lmegypt,com

Gość fotel
nigdy nie byłem w egipcie ze względu na jego "atrakcje".

Gość tym felernym balonem
szkoda,że nie leciałaś balonem :classic_cool:

Gość z atrakcji ...
.... polecam upadki plonacych balonow !!! Przygoda z dreszczykiem (nie)przezycie gwarantowane !!!

Gość pastelowe pola
oj "beata" :D po pierwsze zagalopowalas sie w poscie i masz meskie koncowki czasownikow po drugie taka krytporeklama tutaj nie przejdzie, musialbys beata troche bardziej owinac w bawelna, a nie od razu rzucac nazwa firmy i dawac linki;)

Gość beata1970
nie rozumiem tych uwag, i nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. Zawsze wszystko mozna sprawdzić i nie muszę nic owijać w bawełne. Chcę tylko komuś za coś bardzo podziękować, oczywiście zasłuzenie. A pomyłki w pisaniu kazdemu mogą się zdarzyć. Jest ich mnustwo. Nie wszyscy sa oszustami. Pozdrawiam

Gość zgłoszone do usunięcia
spam 🖐️