Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka2012

Nie chce pić mleka

Polecane posty

Gość Blanka2012

Witam! Mam ośmiomiesięczną córeczkę, która od wczoraj nie chce pić mleka. Zdarzało jej się to często, ale jakoś rano i wieczorem piła. Od wczoraj rana wypiła zaledwie 30 ml. Myślałam, że chociaż w nocy wypije, ale też nic. Co mogę dać jej na śniadanie? Zaznaczam, że nie ma mowy o żadnych kaszkach ani nic na mleku bo niestety tego nie lubi. Woli konkrety, ale ile można dawać parówki... Je prawie codziennie na drugie śniadanie i kolacje.. Proszę pomóżcie!

Gość ki parow, he?
karmisz 8 miesiczniaka parówkami? ty wiesz z czego robione sa parowki? to sama chemia z przemielonymi tesztkami... :O

Gość Blanka2012
Kupuje specjalne parówki z szynki, 97% szynki...

Gość Majk Oltfilt
jak 97% szynki to muszą być twarde jak kamień. 3 % wody to w kamieniu może być .

Gość Blanka2012
Są miękkie, ale nie o to tutaj chodzi...

Gość adadadmsmsm
jak jej rozwalasz żołądek jakimś syfem zamiast normalnym jedzeniem dla dziecka w jej wieku to czego sie spodziewasz? Bułeczka maślana np?

Gość Blanka2012
Jejku, mała nic nie jadła i te parówki poradziła nam nasza pediatra.. więc chyba może je jeść :/

Gość mnidid
może wychodzi jej ząbek,wtedy dzieci nie chcą ssać.Być może za kilka dni sytuacja wróci do normy. moje dzieci miały różne fazy jedzeniowe.Jedno w ogóle mleka nie chciało wcale.Jadło ciągle zupki dopuki nie nauczyło się gryźć chlebka.Dawaj jej to co lubi,spróbuj przeczekać

Gość hbxdgdfcgdxf
te parówki z Sokołowa są najlepsze na rynku a i tak zawierają różne badziewie. Co to znaczy może zawierać? Sami nie wiedzą co dają? Skład: Parówka wieprzowa, wędzona, parzona Skład: Mięso wieprzowe z szynki 93%, sól, białko sojowe, skrobia ziemniaczana, przyprawy naturalne, aromaty, hydrolizat białka kukurydzianego, ekstrakt drożdżowy, serwatka, glukoza, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Alergeny: soja, mleko. Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, selera, sezamu, gorczycy oraz jaj i pochodnych.

Gość kjhgfghj
może jajko, naleśniki...

Gość polla303
Tak myślałam,że zaraz będą się czepiać parówek.Jak nie chce mleka to może jakaś bułeczka z delikatną szynką na śniadanie.

Gość hbxdgdfcgdxf
raczej samo żółtko, jesli dobrze reaguje na masło to można zrobić kanapki. Moje dziecko jest starsze i mimo że ma dopiero 2 zęby to radzi sobie z gryzieniem.

Gość hbxdgdfcgdxf
smażonego nie polecam dla 8 miesieczniaka ale można upiec mieso np pierś z indyka lub schab i pokroić w poprzek włókien.