Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia.madzix8

Ciąża ???

Polecane posty

Gość Madzia.madzix8

Dzień dobry . Mam problem po paru stosunkach z moim facetem który od razu powiem że ma zespół klinefeltera i nie może mieć " podobno " dzieci, oczywiście lekarze mówią że nie może mieć dzieci że tylko 1 % jest pewność że mogłabym zajść w ciążę ale przeczytałam na internecie masa różnych komentarzy jak i objaw o ciążach i szczerze mówiąc mam mętlik w głowie, piszą że możemy mieć dziecko ale będzie z zespołem " downa " czego bym nie chciała bo bym się po prostu wraz z moim facetem załamała oboje byśmy się załamali ... ale do rzeczy a więc tak, po kilku stosunkach z moim facetem mam dziwne objawy które trwają do dziś, bolą mnie piersi, boli mnie brzuch czasami ale brzuch nie często, często idę siku, prawie co chwilę idę siku, do tego dochodzi to że chce mi się jeść cały czas i po prostu chodzę głodna jem co chwilę, zjadłam przed chwilą bułkę i jest mi nie dobrze, oczywiście od kąt zaczęły się takie objawy u mnie dziać to nie dobrze jest mi co chwilę, odbija mi się wszystkim, wcześniej miałam uczucie że będę w ciąży jednak to uczucie minęło, jestem bardzo gorąca, bierze mnie na wymioty, wstając rano czasami mam uczucie że kręci mi się w głowie, jestem senna, po siedmiu dniach od stosunku dziś rano zrobiłam test ciążowy amil test ciążowy płytkowy, zrobiłam i wyszedł wynik negatywny że nie jestem w ciąży ale objawy nadal są oboje ja i mój facet się bardzo niepokoimy nie wiem co robić, proszę o odpowiedź co robić co to może być proszę was ((

Gość hfjkfd
zrob bete dla pewnosci

Gość monisiamodnisia
a ja z kolei mam inna historie wczoraj zaczelam 3 opakowanie duphastonu i dostalam bardzo duzego plamienia, krwawienia i pojechalam do szpitala lekarz zbadal mnie zrobil usg i powidzial ze zadnego pecherzuyka ciazowego niewidzi a wg karty ciazy mam 7 tydzien.dzwonilam do mojego lekarza prowadzacego ciaze i kazal zrobic mi wynik a betahcg i wynik wyszedl 3744 ze strzaleczka do gory powiedzial ze to dobry znak ze rosnie, w poniedzialek jade zrobic usg jednak bardzo sie boje ze moglo mi to pojsc razem z tym krwawieniem pomozcie jak wiecie cos na ten tamat !!!!!!!!!!!!!

Gość zxzx
po tygodniu od stosunku test nie wykryje ciąży. Kiedy masz mieć okres -jak długie masz cykle i czy regularne.

Gość Madzia.madzix8
Nie pamiętam rany nie policzyłam nic i nie wiem kiedy mam mieć okres wszystko działo się tak nagle że o bożym świecie zapomniałam teraz jestem w dole ... , a jakie są objawy cukrzycy może ja po prostu mam cukrzyce zamiast ciąży , pociesza mnie fakt że mój facet nie może mieć dzieci , od dziś się będziemy zabezpieczać , jesteśmy w szoku jednym słowem , jak mam mieć dziecko z zespołem downa to ja się podejmę aborcji ...

Gość pinestka
rok temu poroniłam. Jednym z objawów bardzo wczesnej ciąży był u mnie katar, tzn kapało mi, takie wodniste krople z nosa jakby przy alergii, wyczytałam gdzieś,że śluzówki rzeczywiście w ten sposób reagują, schudłam też (ale to był taki bardzo wczesny okres ciąży, na teście nic nie wychodziło), raz zrobiło mi się słabo. a potem było już po wszystkim..