Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki wózek?

Bebetto Luca vs. Tutek Grander

Polecane posty

Gość jaki wózek?

Przymierzam się do zakupu wózka, po obejrzeniu kilkunastu modeli wpadły mi w oko dwa: Tutek Grander i Bebetto Luca, czy któraś z was użytkowała/ użytkuje jeden z tych wózków? TUTEK GRANDER http://allegro.pl/polski-grander-tutek-2w1-maxi-cosi-super-lekki-i2998722320.html BEBETTO LUCA http://allegro.pl/wozek-bebetto-luca-2w1-nowosc-2013-super-gratisy-i3043897577.html

Gość W tutku granderze
spacerówka jest do niczego a to z niej będziesz korzystać najdłużej. Ciągle trzeba poprawiać dziecko bo zjeżdża i nie da się temu zaradzić:o i jest dość płytka.

Gość jaki wózek?
Czytając opinie o wózkach 2w1 dziewczyny bardzo często chwalą gondole natomiast narzekają na spacerówki, głównie z powodu tego, że dziecko zjeżdża. Czy oglądając wózek w sklepie można to jakoś przewidzieć, na co trzeba zwrócić uwagę?

Gość W sklepie niestety
tego nie sprawdzisz... Musiałabyś powozić dziecko w takim wózku i wtedy zobaczyć.

Gość dfdsfdsfdsf
maszkary dwie

Gość do dfdsfdsfdsf
Oglądając wózki staramy się wybrać taki który będzie wydawał nam się najwygodniejszy dla dziecka a nie taki którym będziemy szpanować (marką i ceną) na osiedlu.

Gość hngjhgmmvncgm,hjmcgn
ja mam tako laret, cena podobna, fason też a jestem zadowolona i mogę polecić:)

Gość Tako Laret
Oglądałam Tako Laret w sklepie, bardzo ciężko i głośno chodziła buda w spacerówce, przy podnoszeniu i opuszczaniu wózek cały chodził i to mnie zniechęciło.

Gość hngjhgmmvncgm,hjmcgn
nie zwróciłam uwagi ;) za to wózek prowadzi się świetnie, bardzo szybki i łatwy demontaż, ale to każdego indywidualna sprawa, ja osobiście polecam :)

Gość mamuskkaaaa
my kupilismy Tutek Ambero, ozbacz sobie, jest na prawde fajny wozek, nikt nie skarży sie ani na spacerowke tak jak przy granderze, ani na wykonanie, my jeszcze nie uzywalismy bo mala dopiero sie urodzi :)

Gość jaki wózek?
mamuskkaaaa: obejrzę na pewno.

Gość tez jestem zainteresowana
opiniami mam które użytkują Bebetto Luca

Gość listkowa
ja mam tutka granda i jestem zadowolona

Gość jest gdzies topik o bebetto
Luca. Ale mamuski jeszcze niie mialy okazji go wyprobowac,bo to nowosc.a wiadomo, zazwyczaj wozek kupuje sie troche wczesniej niz na ostatnia chwile. Takze pewnie musisz poczekac. Powiem ci,ze jest lzejszy (duzo lzejszy)od niejednego tako.

Gość hgtf3q4we4
Ja mam tako jumper x. Jestem zadowolona ale nie polecam tego komuś kto mieszka w bloku i ma mały bagażnik w aucie (według mnie to jego jedyne wady). Co do zsuwania się dziecka to powiem tak moja córa urodzona w grudniu jeździła w gondoli do lipca. Później musieliśmy szybko zmieniać bo nauczyła się przekręcać na brzuch i stawać na czworaka w gondoli i tak jeździć. To było po prostu niebezpieczne. Wyciągnęliśmy choć niechętnie (bo córka jeszcze nie do końca stabilnie siedziała) spacerówkę no i byłam załamana ciągłym poprawianiem dziecka bo "zjeżdżało" wydawało mi się że ma niewygodnie. Problem ustąpił dopiero jak dziecko "dorosło" do jeżdżenia w pozycji siedzącej. Teraz nie zamieniłabym na żaden inny wózek.

Gość jaki wózek?
Tako Jumper X też brałam pod uwagę ale boję się kupić wózek bez obejrzenia go na żywo a w mieście w którym mieszkam w żadnym sklepie go nie znalazłam. Zastanawiałam się też nad Baby Design Lupo ale po obejrzeniu go w sklepie okazało się że w gondoli regulacja zagłówka nie jest na zasadzie, że podnosisz materacyk i regulujesz zagłówek ale materacyk jest wszyty w gondolę i ta regulacja zagłówka pod materacykiem, którego nie można odchylić nie jest zbyt wygodna.

Gość a bebetto solaris?
Ma któraś mama?

Gość Bebetto Luca
moze znajdzie sie mama, ktora juz uzytkuje Bebetto Luca