Mart92a 0 Napisano Marzec 2, 2013 Cześć (: Od 3 miesięcy jestem na diecie tzn nie jest to jakaś typowa dieta, po prostu nie chodzę do McD i innych fastfoodów ( wcześniej chodziłam 4 razy w tyg), ograniczyłam chleb i nie jem już obiadków domowych tylko warzywa. Chodzę na basen co 2 dni, ćwiczę z Victoria Secret. Efekty jakieś są bo moja waga spadła 8 kg ale jak na 3 miesiące to mało. Oczywiście jem słodycze jeśli mam ochotę :). Postanowiłam zacząć dietę kefirową. Dużo się naczytałam, że podobno pomaga, że w 4 dni 2,5 kg itp itd. I tak stwierdziłam, że czemu nie ja też spróbuję :). Czy jest jakaś chętna razem ze mną od jutra lub od poniedziałku zacząć taką dietę ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdro f Napisano Marzec 2, 2013 A na czym tą dieta polega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mart92a 0 Napisano Marzec 2, 2013 Dziennie się pije butelke kefiru, i chciałam tu dziewczyn popytać co jeszcze robiły i jadły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mart92a 0 Napisano Marzec 2, 2013 http://testdiet.pl/diety/kefirowa/ Różne info :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prosiałke86 0 Napisano Marzec 3, 2013 Bardziej postaw na jogurt naturalny niż kefir. Wejdź na stronkę z mojej stopki i poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjhggg Napisano Marzec 3, 2013 Moim zdaniem lepsze kefiry i maślanki niż jogurty. Jogurt kojarzy mi sie z jakims sztucznym gównem a ludzie to jedzą na potęge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mart92a 0 Napisano Marzec 3, 2013 No ale można chyba i kefiry i jogurty naturalne z tego co wiem nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fietole 0 Napisano Marzec 3, 2013 Ja na jogurtach schudłam 30 kg po urodzeniu dziecka nie mogłam nic innego przełknąc jak tylko jogurt i zapijałam sokami owocowymi ani się nie obejrzałam a ważyłam 38 kg -istna masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhjgdxz Napisano Marzec 3, 2013 jakaie soki takie swieze czy z kartonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mart92a 0 Napisano Marzec 3, 2013 30 kg w ile miesięcy ? Bardzo dużo, ja bym chciała tak od 5 kg do 8 schudnąć, ciekawe ile czasu mi to zajmie na tych kefirkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach