Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek_11

Fantazje kobiet -jakie są?O czym fantazjują będąc młodą, starszą,dojrzałą itp.?

Polecane posty

Gość Marokam
fantazje subtelne typu plaża (choć to oklepane, ale bywa że jestem dziewczyną subtelną ) albo fantazje( bad girl) typu jakieś porwanie i jestem z nim sam na sam nie z mojej woli..

czyli porwanie dziewczyny przez chłopaka?ale wbrew twojej woli?A dalej co miałoby się dziać?

popieram, plaża, w nocy, pełnia księżyca, leżymy sobie blisko wody tak że fale lekko pokrywają nasze ciała i tylko my, woda, szum fal i księżyc ...

Gość ciekawabardz
Już pisałam tu o tym kiedyś ale się powtórzę ;) Mam takie żeby ktoś patrzył- np. autobus pełen ludzi, basen, winda, plaża. Często fantazjuję że z nieznajomym, z zasłoniętymi oczami, albo w gabinecie jakiegoś mojego szefa bądź innego zwierzchnika na biurku. No i oczywiście Na ostro, z klapsami mocnymi, karanie, Ostre rżnięcie, drapanie do krwi, ja całkiem zniewolona, uległa, poddana.. I jeszcze coś czego nigdy nie zrealizuję- Trzech facetów w trzech dziurkach a reszta patrzy :)

A na jachcie?Ja bardziej wolałbym na jachcie.Nikt by nie mógł nas przyłapać.

Gość ciekawabardz
Natomiast subtelne fantazje jakos mnie nie kręcą, to znaczy morze, las, wieczór, sytuacja byłaby miła i w ogóle fajna, ale akurat podnieca mnie bardziej na ostro :-) I to głównie gdzie nie ja dominuję, tylko jestem zdominowana, może dlatego że w życiu codziennym bardziej na odwrót jest ;)

Gość rrraak
ciekawa ile masz lat

ciekawabardz-ja też tak mam, lubię kobiety które mają władzę ale w seksie ja wolę mieć nad nimi władzę.To ona wykonuje moje rozkazy,klapsy mogą być czy lekkie przyduszanie za szyję, ale drapanie do krwi raczej nie.

Gość (nie)normalna
fantazja ciekawej jest wg mnie bardzo powszechna wsrod kobiet. wiele moich kolezanek - podobnie zreszta jak ja- tak mamy :)

Ja uważam że każda kobieta fantazjuje na temat subtelnego jak i ostrego sexu, zależy to od tego w jakim w danej chwili jest nastroju, od partnera - jakiego ma i potrzeby spełnienia

Gość rrraak
a ty Zola wjakim jesteś teraz

Gość qwertyuiopas
Zgadzam się, jest powszechna. Ja również takie mam i już w którymś temacie tutaj pisałam o tym. Pan i władca gotów wymierzyć niegrzecznej dziewczynce karę której ja się poddaję.. Mnie kręcą jeszcze faceci w mundurach, żołnierze jacyś np, dobrze zbudowani, duzi ;) I mam taką fantazję- coś w formie przesłuchania na policji, z kajdankami, może więzienie jakieś... A jeszcze czasem sobie rozmyślam o takim facecie z mojej okolicy, kierownicze stanowisko, żonaty dzieciaty pod czterdziestkę ale niesamowicie sexy, i taką mam czasami fantazję że przychodzę ubiegać się o pracę u niego, on mnie bierze na swoim dużym biurku, swoim fotelu, kanapie, dociska do ściany i ogólnie po całym gabinecie, oczywiście ON dominuje. Ja pracę dostaję oczywiście i potem obowiązki spełniam zawsze sumiennie :D (Potem się mijamy przypadkowo w realu na mieście albo gdzieś, mi się zawsze sama gęba śmieje na jego widok, on się uśmiecha, eh gdyby wiedział co wyprawia w mojej głowie ;)

Gość lyrkap
Starsi faceci też mogą być całkiem do rzeczy :P

(nie)normalna- skąd wiesz że twoje koleżanki też tak mają?rozmawiacie na te tematy pomiędzy sobą?I czy na ten temat mogłybyście rozmawiać z mężczyzną, czy nie bo wstydziłybyście się?

Gość lyrkap
Nie wiem jak (nie)normalna ale jak ktoś ma zaufane przyjaciółki to może im wszystko powiedzieć :) Z facetami trochę inna sytuacja jest

Gość (nie)normalna
mam jedną taka przyjaciółkę z którą rozmawiam m.in. o tym jak się masturbujemy? czego używamy, czy dochodzimy... wymieniamy się doświadczeniami :D z facetem jest inaczej - wolę działać niż gadać ;)

Gość mister germany
najczesciej kobiety fantazjuja o duzej forsie :-) i zakupach w dobrych sklepach apoznije o innych przyziemnych sprawach...czasem o sexie

Gość zżźźżz
To zależy od kobiety :}

Gość mister germany
nie od kobiety tylko od sumy dp wydawania :-)

Gość mister germany
czy my sie juz czasem nie znamy? (nie)normalny :-)

Gość (nie)normalna
Adam - poddaje się im ;) hej mister - jak poszukiwania normalnej do zakochania się? :)

Gość mister germany
to chyba niemozliwe znalezc jakos normalna, kobieca, bez wibratora, bez handy naturalna... :-(

Gość (nie)normalna
adam - sławne 200 km ;) mister - Kotku tak jak mówiłam, tu nie szukaj, tu sami wykolejeńcy są, prawda Adam? :)

200 km ale chyba nie ode mnie?;) Zdecydowanie sami dewianci, pomyleńcy i popaprańcy życiowi...snujący swoje chore pomysły na zaspokajanie wyuzdanych fantazji seksualnych.... A reszta......jeszcze niepełnoletnia ;)

Gość mister germany
I know it :-) Ale moze komus pomoge albo jakiejs samotnej moderatorce kto wie :-)

Gość (nie)normalna
oj tak! dodam jeszcze są tu ludzie wyzuci z wszelkich zasad! są jak zwierzeta wyczekujący nowej ofiary, zbłąkanej owieczki, którą omamią i wykorzystają bez żadnych skrupułów. strzeż się takich ludzi mister :) to ile ode mnie?