Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfsklfdhjskdlfuierfkj

mąż kupił niby w prezencie dla mnie volvo s80

Polecane posty

a mimo tego jestem niezadowolona z tego prezentu, ponieważ kupując niby w prezencie samochód dla mnie nie uwzględnił moich upodobań co do auta, poza tym wydaje mi się że takie auto nie pasuje do mnie kompletnie

no i auto jest zarejestrowane na męża i on go uzywa, a mnie daje tylko czasem się przejechac za miastem w jego obecności :(

Gość rem50
do listy twoich wrogów dopisz rozporki jedyną rzeczą gorszą od przycięcia sobie napletka rozporkiem jest wlożenia jaj do kadzi z napalmem

Gość prawictwo pospolite191
ale jak sie zepsuje to juz nie jest taki fajny. Duze samochpdy sa drozsze w naprawie od małych

wyżej to nie ja, owszem samochód jest na męża, jak jest w domu to on prowadzi (ja mogę odpocząć od siedzenia za kółkiem - ostatnio jazda autem po naszych drogach jest nudna- ograniczenia mandaty) teraz wyjechał i auto z kluczykami stoi, zresztą jak był w domu to również jeździłam sama (brałam wtedy kiedy chciałam), ogólnie rzecz biorąc nie przyjęłam prezentu, po korzystam sobie, no niestety nie wierzę w takie prezenty, aaaa wolałabym yarisa