Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habren

Opuchnięta twarz

Polecane posty

Gość habren

Witam, dziś rano obudziłam się z totalnie spuchniętą twarzą. Pod oczami mam wory, powieki są okropnie spuchnięte, a usta aż bolą, tak mi się napompowały. W ogóle cała buzia przypomina raczej chomika. Czy ktoś miał podobny problem? O czym może to świadczyć? Dodam, że rok temu, z nadejściem wiosny, strasznie puchły mi powieki, ale nigdy cała twarz. Zresztą jest dopiero początek marca...

Gość ja tak cała puchnę w trakcie
miesiączki,woda w organizmie się zatrzymuje:O

Gość pomysłowa Gośka
alergia?

Gość może ostatnio miałaś
dość imprezowe zycie, ja jak pije kilka dni z rzędu to też mam pózniej spuchnieta twarz

Gość habren
W zasadzie byłam ostatnio na zakrapianej imprezie, ale dlaczego twarz miałaby mi spuchnąć dopiero dziś? Przychylam się ku temu, że może to być alergia, tyle że nie zjadłam niczego nowego jak dotąd. Jest możliwość, że jakiś produkt uczulił mnie ot tak?

Gość pomysłowa Gośka
może cie co ugryzło:D kup wapno i po problemie.

Gość ja tak miałam kiedyś
może używałaś wczoraj jakiegoś nowo zakupionego kremu? ;)

Gość habren
Tak zrobię Gośka, bo może niepotrzebnie się na zapas martwię, a to tylko jednorazowa sytuacja. Tylko najpierw poczekam aż trochę mi zejdzie, bo aż wstyd wychodzić tak z domu!:D

Gość habren
Z tym alkoholem to niegłupi pomysł. Chyba czas skończyć z typowo studenckim życiem. Albo chociaż przystopować...

Gość kawuszka990
mi to przypomina alergie, moja siostra tak miala na wiosne i po porzadkach w domu takich generalnych, budzila sie z opuchnietymi powiekami jak chinolka a nie pila, pozniej sieo kazalo ze na pylenia jest uczulona. racze ci wiec udac sie do alergologa zrobic testy, mozesz tez tu obadac czy masz sklonnosc- odetchnijspokojnie.pl/test/objawy-alergii i wogole sobie poczytaj, moja siostra ma te str w ulubionch