Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkłopociehelp

poważny problem z przyjmowaniem tabletek

Polecane posty

Gość wkłopociehelp

Cześć dziewczyny! Potrzebuję w jak najszybszym czasie porady, otóż tydzień temu zaczęłam brać tabletki anty. W weekend wróciłam do rodzinnej miejscowości i.... zapomniałam spakować tabletek :( Nie wiem co mam zrobić, w ulotce jest napisane, żeby skontaktować się z lekarzem, w przypadku nie przyjęcia więcej niż jednej tabletki, natomiast ja nie mam możliwości żeby w tym momencie lecieć do lekarza :( Jeżeli chodzi o to, że jest to nieodpowiedzialne, tak wiem, ale na szczęście anty biorę aby uregulować okres, nie mam chłopaka, także problem z niechcianą ciażą odpada. Jestem w kropce, wziąć 3 tabletki na raz czy w tym miesiącu zupełnie odpuścić i zacząć brać od nowego cyklu?

Gość wkłopociehelp
up

Gość jesli ciaza jest niemozliwa
to Twojm jedynym problemem jest rozregulowanie cyklu. Po 3 dniach bez hormonow wroci owulacja.. Ale czy juz, czy jeszcze nie, nikt Ci nie powie. Albo wrocisz do przyjmowania hormonow od jutra, albo teraz zrobisz przerwe, poczekasz na miesiaczke i zaczniesz kolejne opakowanie... Nie mam pojecia, ktore rozwiazanie jest dla Ciebie lepsze. Skontaktowac sie z lekarzem sprobuj w pn. Skoro nie ma ryzyka ciazy,wiec i koniecznosci natychmiastowej konsultacji tez nie ma...